tirsdag den 19. maj 2015

Sunday funday


Af og til har man de der dage, hvor er glad helt ned i tæerne, og intet kan slå en ud, og det er som, at jeg har lidt flere af de dage her under solen. Det er rart! I søndags var en af de dage, selvom det ikke helt tegnede sådan fra morgenstunden af. Knap fem timers søvn, og så på arbejde 7-15 - en smuuule svært at lyde vågen, når eftermiddagsfriske australierne ringer, mens man kæmper for at holde øjnene åbne, ha.
Herefter blev dagens frokost#2 spontant indtaget efter arbejde med et udvalg af rare venner, OG vi fandt et event, vi ikke kunne gå glip af - MAD og udsigt fra toppen af Barcelona:SE! MAAAAD! ...begejstringen var ikke til at skjule. Eventet foregik på bakken Montjuic, hvor der i fortet var et godt udvalgt af madvogne. Uuuuh! Det var pænt svært at vælge (ville bare have det heeeele jo!), men jeg lagde mig fast på en flæskestegssandwich, og uirj, hvor var det et godt valg! #udlandsdanskermedabstinenser Desværre kunne jeg ikke have mere end den ene ting - men hey, satser stærkt på at opsøge flere af de her events henover sommeren, hæææ!

 ...kan vi ikke godt tage den med hjem, hvad? Jeg vil ha' et rugbrød! Så søøøjde!
(og øh, så meget spiste jeg altså heller ikke, men vinden var ikke specielt rar ved mit luftige sommersæt, ha)

 ...is er næsten påkrævet, når temperaturen er 20+, ikke? Det er i hvert fald min filosofi, ha.

Efter at have været benovet over udsigten, suget masser af sol til os og spist lidt for meget, begav vi os på gåtur ned af bakken og herefter hjem med udforskning af Barcelonas små gader på vejen. Et stop ved en bar, hvor vi så de sidste minutter af FC Barcelonas sikring af mesterskabet, spørg lige, om der var vild feststemning i gaderne? Og (endnu) en is til turen, inden vi gav op og tog metroen det sidste stykke - på vej ind i den gik mine tæer i krampe, og det er áltid et sikkert tegn på en GOD dag! ;)

21.45 var jeg hjemme igen, både træt og glad helt ind i knoglerne. En laaang og ret perfekt dag - det der weekendarbejde er helt klart til at overleve, når man kan nå at få så meget ud af dagen alligevel.

(...min egen mobil valgte at slutte dagen i busturen på vej mod bakken, så dagens billeder fra min vens gamle(?) telefon er vist en *smule* grynede, hææ. Min taskes survival-kit bestod kun af solbriller og -creme, skulle nok have smidt kameraet i også).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)