tirsdag den 9. juni 2015

'Det gør ikke noget, hvis du har slået en ihjel - alle kan lave fejl'


Nå'men, jeg modtog i dag nogle henvendelser fra nogle rare, rare bloglæsere, der havde fundet mig rundt omkring på nettet uden for mit normale element. Jeg tænker, at andre måske også har set det og tænkt 'er der ikke?', så jo, det er det, og nej, det er det ikke, ha. Det er mig på billedet, men ikke mig, der er Katrine Larsen. Bare lige for at slå det helt fast ;) 'Katrine' var/er en falsk profil, der siden januar 2014 har brugt af mine billeder som profilbillede, og har hentet de nyeste så sent som i april. Super. Jeg kontaktede fluks Facebook for at få profilen lukket ned, det var de dog ikke helt så vilde med:

"We reviewed the profile you reported for pretending to be you and found it doesn't violate our Community Standards.
It looks like you’re trying to report a timeline that’s impersonating someone you know. Since this timeline isn’t impersonating you, we need you to file a different report or have your friend report this to us. Learn how."

Super. Tak, Facebook. Med min insiderviden havde jeg nu heller ikke forventet andet, men i mellemtiden er profilen heldigvis forsvundet på anden vis. Pist væk.

Jeg kontaktede også Euroman, der var super hurtige til at fjerne mig fra både artikel og Facebook-side. Tak for det. Billedet florerer dog stadig på  det oprindelige side, 'Date en indsat Guldkorn's Facebook side lige her - det er pt. oppe at have næsten 1500 likes, 60 delinger og 704 kommentarer... Jeg har bedt dem pænt om at fjerne det, men venter stadig på at høre tilbage. Kryds lige fingre, ikke?

PS: ...hvorfor er det lige, at hun ikke har valgt et mindre dårligt billede til det opslag, hvad? 

13 kommentarer:

 1. Åh nej dog :O Og så i den sammenhæng. Godt at Euroman i det mindste lyttede. Håber de andre gør det samme!

  SvarSlet
  Svar
  1. Euroman er nogle rare og professionelle typer, hurra for dem! <3

   Slet
 2. På den positive side kan du gå for at være 19...?

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes ikke helt, jeg er gammel nok til at opfatte det som en positiv side :p

   Slet
 3. Nej, hvor er det langt ude. Hvis det hjælper, at vi - altså dine følgere - går ind og anmelder profilen når den dukker op, så skal du bare sige til. Fuck, hvor er det ubehageligt. Kram!

  SvarSlet
 4. Jeg så det også godt og tænkte godt, det lignede dig.. Det er da sindssygt ubehageligt!

  SvarSlet
 5. Nogle mennesker er da helst skudt i roen. :S

  SvarSlet
  Svar
  1. Meget O.o Har slet ikke lyst til at vide, hvad hun ellers har lavet med mine billeder...

   Slet
 6. Man kan anmelde billeder til Facebook med begrundelsen af at det er dit billede, måske det kan hjælpe på problemet....Jeg har også set billedet på instagram på andershemmingsendk :( ej, det må være ubehageligt, håber at det lykkes!

  SvarSlet
  Svar
  1. Facebook er sådan nogle svin, hvor der skal virkelig meget til for at de fjerner et billede. Både mig og flere af mine venner har anmeldt det, men det er Facebook kolde overfor...

   Slet
 7. Folk er trælse -_- Og 'Date en indsat Guldkorn' var desværre ikke samarbejdsvillige. Men hallå, det er jo klart, at man kan skrive sådan noget og lægge billede ved, når det ikke er en selv...

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)