søndag den 28. juni 2015

Tossa de Mar(/tosser ved havet?)

Og så stod vi der med vores fjernbetjening til kameraet, da damen spurgte, om hun ikke bare skulle tage et billede af os, og jeg sagde 'nej nej, vi har styr på det'. 10 billeder med skraldespand i fokus senere, lykkedes det os endelig at være andet end en udtværet baggrund #strikeapose #kanselvvilselv

Barcelona er en rætti' rar by. Men når man bor her sådan til hverdag, har man brug for at komme VÆK fra de vilde mængder af turister, larm og storbyfølelsen af og til (...hvad? Jeg er jo bare en lille pige fra Jylland, ha). I sidste uge kom min søster på besøg (jaaaah ♥♥♥), og eftersom det var femte gang hun ramte Barcelona, skyndte vi os at fange en bus lørdag og tage på dagsudflugt til Costa Brava, nærmere bestemt Tossa de Mar:

#knoldogtot #dårlighumor #hæææ


Det er et ret perfekt udflugtsmål fra Barcelona, specielt hvis man ikke er så vild med lang planlægning og transport. Der går en direkte bus, der tager under halvanden time, og derfra er der ca. 10 minutters gang til strand og gammel by. Det er lige til at have med at gøre.

Tossa de Mar brillerer ved at have lidt af det hele. Den helt rigtige bade-charter-ferie-stemning (inkl. turister, hæ), bakke med både udsigt og fort, der er let bestigelig (...bakken, altså), gammel bydel og strand. Pænt sted!

Vi startede dagen på en bænk med hver vores solide pizza slice - om det var køreturen gennem bjergene eller den lille fest aftenen før, der nødvendiggjorde dette er ikke til at vide, men godt var det i hvert fald, ha! Herefter drog vi op af bakken, nød udsigt i skyggen og daskede rundt. Ret rar dasedag.

Og hey, fik jeg sagt, der var STRAND?


#selfieoritdidnthappen

Vandet var noget så pænt, og stranden helt fri for diverse gadesælgere, der prøver at prakke en 'CERVESA BEER?!' og andet godt på hvert andet sekund. Men. Men men. Sandet var noget af en prøvelse for de små fusser og resten af vores legemer. Det var jo små sten! Og specielt i vandet måtte jeg kravle op, fordi bunden ikke var til at gå på, haaa #akavet. Hvis vi havde været bedre forberedt med badesko og større håndklæde havde det været ok dog. Air condition havde også været godt, ha.

Vi slog os ned med en slush-ice og masser af faktor 50, og da vi følte, vi var ved at gå i opløsning, trillede vi tilbage i skyggen og op i udsigten med noget koldt at drikke inden turen gik hjem igen. Ret rar dag med ret rart selskab! #Stibenpåtur #endagsbadeferie

...på vejen hjem førte bussen os gennem Lloret de Mar, haaa! Så kan man ligesom sige, at man har været der, ikke? #vildungdom

(Find busbilleter her ved Sarbus/Sarfa. Vi kom af med ca. 25 euro pr. mand for en returbillet. Afgang fra Estacio de Nord, Barcelona)

6 kommentarer:

 1. det ser bare fedt ud, sys din blog er så spændende og hyggelig på samme tid fordi den både handler om dit daglig dag men også om landet og forskellige udflugtsmål, så det ikke er en ren rejseblog. har du tips til flere af den type eller andre fede blogs så kunne det være fedt at høre om dem

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød, tak for de pæne ord ^-^ http://cherriesandsunflowers.blogspot.com er i nogenlunde samme stil, danske Cindi bor i Berlin, og er noget så hyggelig at følge :)

   Slet
 2. Wow der er dømt ren feriestemning på de billeder!!! Det ser virkeligt rart ud! Jeg har faktisk holdt ferie i Lloret - 4 dage i februar med min veninde og hendes forældre for ca. 10 år siden - hvor ALT var lukket ned #skuffetvildungdom :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, men det var så lækkert, altså! :D
   Haha, åh nej! Kan lige forestille mig skuffelsen :p

   Slet
 3. Øøøøj hvor ser der skønt ud! Glade piger i solen :) Jeg bliver mere og mere overbevist om, at jeg altså snart SKAL opleve Spanien! :)

  /Cindi

  www.cherriesandsunflowers.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var sååååå skønt! Og ja kom da lige afsted, Spanien er ret rart ;) Omend her er liiige lidt varmt disse dage... Og så kan jeg også se, at jeg bliver nødt til at svinge forbi Prag engang, hvor ser det også bare rart ud!

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)