torsdag den 7. november 2013

Hvad siger ræven?
Der er ikke noget at gøre. Jeg er besat. Jeg er jo ikke just kendt for at beherske mig, når jeg kaster min kærlighed på noget (vi nævner i flæng: B&J's, Mumi, Aussie), og sødt print kan jeg slet ikke sige nej til - det er suverænt Stine-5-år, der bestemmer der. Så hvad har jeg NU købt?


Nuuuirj! Sådan nogle strømper kunne jeg ikke leve uden. Dilemmaet om hvilken farve, der skulle med hjem, endte på bedst mulige måde - en af hver, tak! De er dog udsolgt online nu - godt jeg nåede at hapse mine par inden. Men selvfølgelig har jeg en hel liste med andre ræve, der meget gerne måtte flytte ind:

T-shirt 18£ / Strømper 3£ / Halstørklæde 18£ / Søøød kjole 28£ / Madkasse  5£ / Sweater 35£ / Pung 4£ / Kjole 28£

Alt er fra Asos, der har et lidt for godt udvalg. Og gratis fragt, ikke at forglemme. Kjolen i midten MÅ og SKAL jeg have - har I nogensinde set noget SÅ nuttet? Tydeligvis ikke. Jeg afprøver dog lige det der is-i-maven-noget og ser, om den ikke bliver sat ned. Snart. (...og så skal jeg nok stoppe. Har IKKE brug for flere ræve. Bortset fra kjolen, jo).

7 kommentarer:

 1. STOOOP !!!! Den grønne kjole der! Den er jo alt for flot! MÅ HAVE! Og nu sidder jeg igen på Asos, ikke lige meningen. Hmmm juleønsker?

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis samme reaktion havde jeg - måååå ha'! Og Asos er et farligt sted O.o Jeg tror, jeg giver mig den selv til jul...

   Slet
 2. Haha, jeg elsker at du har hængt rævene ud i deres rette element (altså ikke at de klatrer i træer, men mere i naturen generelt) ;) Og så er jeg ved at være liiidt træt af ræve-sangen, men til gengæld er jeg vild med ræven som motiv!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu hvor jeg endelig havde både dagslys og nogenlunde tørvejr skulle det helt klart udnyttes fuldt ud ;) Jeg har faktisk ikke engang hørt rævesangen så mange gange - til gengæld hørte jeg et Rasmus Seebach nummer på repeat i 30-35 minutter i går uden at blive træt af det, så jeg er nok også rimelig tolerant på det område ;)

   Slet
 3. Neeej hvor er det her et stygt indläg! Og saa lige i november, hvor man slet ikke har raad til noget... Jeg vil bare gerne have en af hver! Heldigt for dig, at du fik fat i strömperne, de er i hvert fald rigtig, rigtig söde. Räven er som sagt för mit yndlings dyr (lidt det samme forhold som du har til röde pandaer, tror jeg) og jeg faar det helt daarligt ved ikke at kunne tilbyde disse sager et kärligt hjem :)

  /Cindi

  http://cherriesandsunflowers.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, det er jeg ked af - men så du smide tingene på ønskelisten i stedet! Eventuelt skrive et meget indtrængende brev til julemanden. Jeg er også virkelig glad for de strømper :) Jeg tror dog lidt, jeg har adopteret ræven som tidens yndlingsprint, fordi den minder lidt om den røde panda, der desværre ikke er lige så udbredt. Ikke at ræve ikke også er supernuttede, for det er de i hvert fald :D Jeg håber, julelykken eller lottoguderne er med dig, så du også kan blive forenet med lidt rævegodter!

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)