tirsdag den 19. november 2013

Tip: Fine, billigere lyshus


Jeg har længe kigget beundrende på de fine lyshus fra Kähler, men prisen er jeg knap så begejstret for. Specielt når man gerne vil have mere end ét hus, bliver det hurtig til en pebret affære. Efter alle årene som studerende, lærer man dog et og andet om at prioritere, og hvad man også lærer er, at kigge efter billige alternativer(/kopier. Tomat tomat). Søstrene Grene, Netto og cirka alle andre har lavet deres egne udgaver, men langt de fleste er med et juleagtigt præg: Så er der en stjerne, så er der et grantræ, og så er det bare ikke godt nok til at have stående fremme hele året. Tsk. Men så kom Kvickly til undsætning: Ovenstående huse er helt perfekte, og så til en flad halvtredser stykket. Bingo! Hvis man altså ser bort fra sammenligningen mellem Kählers eget picture-perfect-stemningsbillede og mit mobilbillede-i-dårligt-lys, ha. Jeg sætter i hvert fald Kvicklys udgave på min ønskeliste. Og så er det bare om at krydse fingre!

PS, Bilka er begyndt at sælge Hoptimister. De små til 100,- og de store til omrking 170,- - det er dog kun udvalgte farver. Jeg venter stadig spændt på pastel- og glimmerudgaver ;)

8 kommentarer:

 1. Hoptimister i Bilka? Feeeedt ;)

  A pro pros Hoptimister. Er din kanin-Hoptimist en lille eller stor? Jeg synes nemlig kun at jeg kan finde dem i lille version :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep! ;) De havde dem i hvert fald i min lokale udgave i går, og jeg tror de havde de røde, grønne, hvide og øh, så kan jeg ikke huske flere. Desværre ikke nogen af de mere spændende varianter :p

   Kanin-Hoptimisterne fås kun i små, desværre. Det kunne ellers være voldsomt fint med sådan en stor en :D I stedet vil jeg glæde mig over, at kunne have både de små og store Rudolf-Hoptimister fremme - og så endda lige om lidt! :D

   Slet
  2. Sådan en Rudolf-Hoptimist er altså også bare øverst på min ønskeliste i år! :)

   Slet
  3. Den er simpelthen også SÅ fin! Jeg troede egentlig, at jeg kunne undvære den, men da jeg først stod med den i hånden, måtte den med hjem (at der var 40% rabat var heller ikke helt skidt ;) ). Jeg krydser fingre for, at du får fingrene i den!

   Slet
 2. Ej hvor er de fine! Saa kan man lige faa lidt hyggelig big-city stemning i vindueskarmen, ikke daarligt. Jeg holder helt med om, at de fineste af husene, er dem, der ikke er julede. Jeg mener, hvis de er röde med en nissemand i skorstenen, saa ok, men ellers er det da fint, at man kan have dem fremme hele aaret! :)

  /Cindi

  http://cherriesandsunflowers.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Meget! Jeg er glad for, at du også kan lide dem. Jeg har faktisk sådan et helt rødt lyshus med både skorsten og julepynt og det hele - men ja, det er bare mest egnet til jul ;)

   Slet
 3. De er da mindst ligeså fine og til dejlige SU-venlige priser :) Fedt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det synes jeg nemlig også! :) Så jeg håber meget, de flytter ind ved mig efter jul ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)