lørdag den 23. november 2013

I biografen

I går var det endelig tid til at se fortsættelsen til The Hunger Games, Catching Fire! Etteren så jeg i Atlanta, men i går kunne det desværre kun blive til biografen i Sønderborg, ha. Men eftersom jeg havde godt selskab og havde tanket godt op med bland-selv-slik fra Kvicklys fredagstilbud (6,95 pr. 100g.!), var det ikke helt skidt alligevel. Værre var det dog med trailerne forinden - jeg er virkelig, virkelig dårlig til gyser-blodige-film, og jeg vil nok mene, at det er en smule malplaceret at vise trailer til 15+-film til en 11+-film... Om ikke andet kom jeg da helt op på dupperne fra starten af.
Men hvad synes jeg så om filmen? Jeg kan sige det på den måde, at de 2,5 time, filmen varede, ikke virkede som et eneste minut for langt. Og så sætter jeg stor pris på, når en filmatisering overordnet følger bogen. Nu venter jeg bare spændt på, at treeren del 1&2 kommer ud på film  - dem(/den?) tror jeg alligevel ikke, jeg tør se i biografen, ha.

6 kommentarer:

 1. Åh er jaloux. Vil så gerne se den. Har glædet mig i så lang tid. Det er jo de bedste bøger de Hunger Games der!

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må se at komme afsted! Jeg er også stor, stor fan af bøgerne :)

   Slet
 2. Bliver 3'eren delt op i to? Åh, det er ligefør jeg ikke orker det. Haha. Jeg blev helt skuffet da filmen sluttede i går, da vi var inde og se den, fordi jeg ikke helt kunne huske hvor historien i 2'eren og 3'eren skilte sig fra hinanden, så jeg kunne sagtens ha siddet en time mere :-D Den var SÅ god!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Desværre :p Jeg overvejer også at vente, og så se begge halvdele på én gang. I 2015... Specielt fordi jeg godt kunne være typen, der tudede mig igennem begge film, og det er trods alt rarere hjemme i ens egen stue, ha.
   Jeg kunne heller ikke helt huske, hvor 2'eren blev til 3, men lige pludselig var der ikke mere film. Nu kan jeg bare ikke helt finde ud af, om jeg skal have læst bøgerne igen inden næste film...

   Slet
 3. Har også hørt, den skulle være fab! - Og der er som altid ingen, der gider se den med mig. Hyl! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. 100%! Jeg overvejede, om jeg var desperat nok til at se den selv, men det lykkedes mig heldigvis at finde en date til sidst ;) (og nej, det var dog ikke Ninus)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)