tirsdag den 1. april 2014

Primarkerobringer mm. - London#3


 Trøjer fra Marks & Spencer, rejsestørrelser fra Boots, resten fra Primark.

Ingen storbyferie uden shopping, og ingen London uden Primark! Jeg kom, jeg så, jeg sejrede, og fik hevet alle de ting med ud derfra, som jeg forinden ikke vidste, jeg ikke kunne leve uden - lidt som det altid går med Primark, ha. Men med priser fra 50 pence (Primark-nettet) til 8£ for det dyreste (kjolen ♥), går det lige. Nu er jeg i hvert fald klar til både at sætte hår, ordne negle, handle, sjippetræne, tage på stranden og forårsindpakke mine ben og fødder. Kjolen er seriøst også noget af det pænest - og ren foræring til de 8£. Man kunne få den i en del andre (pæne) varianter, men de sad desværre ikke helt perfekt, så jeg nøjedes med den, jeg ikke kunne leve uden. Nu venter jeg bare spændt på +10 grader, så den kan blive luftet uden forfrysninger til følge...
De to ligeledes pæne, pæne trøjer nuppede jeg i Marks & Spencer, på den allersidste scones-og-millionaire-cookies-indkøbstur inden vi skulle hjem. Begge dele var heldigvis sat ned, så jeg måtte slippe 15£ for det mintgrønne vidunder (den kom på med det samme, og så havde jeg den ellers på næsten en hel uge, ha) og 24£ for den lilla fluffethed. Noget så blødt skal man lede længe efter - men det behøver jeg ikke længere.

Lørdag eftermiddag, shoppedagen, var jeg ellers ved at kaste håndklædet i ringen og og løbe skrigende væk fra de vilde masser på Oxford Street - så mange mennesker er der jeg jo slet ikke vant til i stille Sønderborg, ha. Men vi holdt ud og kom gennem alle butikkerne - det ér jo alligevel ikke hver weekend, man er i London.

15 kommentarer:

 1. Ih misundelse er en grim grim ting, men sikke en masse gode køb! :D Jeg har hørt rygter om, at der er en Primark i Berlin, så jeg GLÆDER mig til påske, hvor turen går til Berlin med kæresten. Har allerede advaret ham om, at Primark er et must!! Skal bare lige finde ud af hvor den ligger…

  SvarSlet
  Svar
  1. Den ligger i SSC Centeret with Walther Schreiber Platz. U9 fra Zoologischer Garten :)

   Slet
  2. Hæ hæ, og tak ;) Åh ja, Primark i Berlin er også en af grundene til, at Berlin står højt på ønskelisten, ha. Rigtig god tur til både Berlin og Primark - du kan måske anbefale din kæreste at tage noget underholdning med, mens du shopper, ha. Ej, jeg ved ikke, hvor stor den er, men dem i London var i hvert fald pænt større, end hvad jeg var vant til i Barcelona.

   Og tak Cindi, så er det på plads :) Så er jeg også beredt, til når jeg engang kommer forbi ;)

   Slet
 2. Årh, hvor er kjolen bare pæn!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak! Jeg er også rætti' glad for, at den kom med hjem :)

   Slet
 3. Eeeej, nu kan jeg jo godt se at det er helt galt at vi ikke har været i London før! Jeg vil også gå amok i Primark. Seriøst, den kjole er jo SÅ pæn!!! Og det er strømperne også. Og nettene (hvordan siger man lige det i flertal?!). Ih, gode kup, Stine!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, ja, bare Primark i sig selv er nok til at London er et besøg værd ;) Jeg savner godt nok dengang, det var 25 minutter på cykel væk i Barcelona! Og TAK, min søster mente ikke, at jeg skulle have den med hjem. Tsk tsk til hende. Ha ha, jeg har et seriøst net-misbrug, og skulle begrænse mig for ikke at købe flere :p Men de er seriøst smarte, de har en 'rigtig' bund, så der rent faktisk kan være noget i dem. Wuhuuu, Primark! ;)

   Slet
 4. Sikke nogle gode ting du fik revet til dig! Jeg synes ogsaa tit, at man bliver overrasket inde i Primark. Over hvad man har brug for altsaa... Fx et sjippetov ;) Jeg har ogsaa prästeret at komme ud med julekort, bademaatter, termokopper, duftlys, gavepapir og tuscher. Et eller andet sted inde i mängderne glemmer jeg bare, at det var töj, jeg kom efter og flaar alt til mig, der ser billigt ud. Havde de ikke Mummi nattöjet i London? Jeg tänkte ellers paa dig, sidst jeg var i Primark og saa det hänge der :)

  /Cindi

  www.cherriesandsunflowers.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lige præcis! Jeg er også kommer hjem med julekrus, prikkede skåle, til-og-fra-kort og jeg ved ikke alt hvad på mine Primark-ture - det er måske meget godt, at jeg ikke længere bor i nærheden, ha. Og joooo, det var SÅ sødt! Jeg har bare allerede to sæt Mumi-nattøj, og jeg er virkelig ikke gode venner med sådan noget bryderryg, specielt på nattøj. Det gjorde næsten ondt at lade det hænge, men den onde fornuft vandt.

   Slet
 5. Glitter jelly sko!!! Og så garanteret til ingen penge! Hvorfor har vi ikke Primark i DK!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, jeg tænkte faktisk på dig, da jeg så dem ;) Og jep, det var jo nærmest ren foræring til kun 4£ - er det at gnide salt i såret at sige, at de også havde andre fiiine (glimmer)farver? Jeg synes i hvert fald, at du skal starte en underskriftsindsamling for at få Primark til Danmark!

   Slet
 6. Svar
  1. Taaaak! Jeg er også rætti' glad for den, og kan næsten ikke vente med at skulle have den på ;)

   Slet
 7. Er VILD med dine glitter sko - de bringer gode barndomsminder, tror jeg må se om jeg kan opsnuse mig sådan et par et sted :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også meget begejstret for dem, og har allerede luftet dem indenfor af ren begejstring, ha. God jagt!

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)