fredag den 13. juni 2014

24 timer senere - KL #1


Første indlæg i den store fortælling om årets rejse til det store udland begynder NU. Der er seriøst langt til Kuala Lumpur - dør til dør tog det over 24 timer, fordi der også er noget der hedder god tid og offentlig transport. Men hallo, det hele værd alligvel, selvfølgelig. Jeg fløj fra Hamburg, og indfandt mig derfor i toget fra Flensburg med verdens største madpakke 10.09 torsdag morgen. Gab.

 Hamburg Hovedbanegård var en positiv oplevelse - hallo, chokoladetrappe!

Den ellers så store madpakke havde et sukkerunderskud, så i lufthavnen måtte denne med på rejsen. Specielt fordi 'Phantasia' næsten er 'Natasia', og det er en travel edition. Perfekt match.

Så var det i luften og videre til Paris - jeg havde scoret mig en vinduesplads og nød udsigten. Dog ingen Eiffeltårn i sigte...

 ...heller ikke i lufthavnen, hvilket jeg undrede mig meget over! Min søster kunne dog opklare mysteriet, ha.

Efter 3,5 time blev det endelig tid til at flyve videre mod Malaysia. Min blære havde valgt en gangplads, men på grund af ufyldt fly lykkedes det mig at hapse hele tre sæder - inklusiv attraktiv vinduesplads, wuhuu!

Og se der var det jo alligevel, det lille parisertårn!

Jeg havde helt styr på rejsetiden - to tidszoner, intet problem.

 Og lammeskyer! Åh, lammeskyer ♥


Jeg havde slet ikke tid til at kede mig, da vi først fløj over Malaysia (at turen så varede næsten 12,5 time og det her først var til allersidst behøver vi ikke snakke om). Fascinerende floder, palmer og bebyggelse. Resten af turen blev brugt på at se Tangled, et gammelt afsnit af Glee, spise, læse og prøve på at sove. Sovedelen gik knapt så godt, men min iPod holdt mig med selskab gennem den lange nat.

Og hallooooo, lige pludselig var jeg der! Jeg havde været lidt nervøs efter sidste års lille episode i Vancouver, men så blev jeg mødt med smil og ingen problemer overhovedet. Det var allerede der, jeg begyndte at kunne lide Malaysia. Specielt da grænsemanden sagde, at jeg så pæn ud, og så efter så lang tids rejse, ha. Har nok mest lignet en hængt (og spændt!) kat, men de skandinaviske træk redder det meste så langt sydpå.


Den lange rejse var dog allerede glemt da jeg blev genforenet med Natasia - SÅ rart at se hende igen! Resten af dagen blev selvfølgelig fuldt ud udnyttet, så der stod både lidt shopping, sightseeing og spisning på programmet - følg med i næste afsnit!

6 kommentarer:

 1. ej hvor godt, sikke nogen gode billeder, og godt indlæg! <3

  Kig gerne forbi min blog, knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 2. Min kommentar gik vist ikke igennem, men hovedtrækkene fra den kommentar jeg så netop lige skrev, var at tre sæder lyder lækkert og at dit billede af Paris fra luften er floooot!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, hvor træls! Jeg tjekkede lige i spamfilteret, men den er vist pist væk. Æv altså. Men yes, tre sæder var SÅ lækkert på den lange, lange tur. Armlænene kunne dog ikke klappes ned, men jeg var slangemenneske nok til at kunne ligge ned nogenlunde alligevel ;) Og tak, der var jeg altså virkelig heldig med min placering i flyet :D

   Slet
 3. Sikke en masse fine luftbilleder. :) Jeg elsker også at sidde og kigge på skyer, og udsigten når man nærmer sig destinationen. Min favorit er stadig Florida. Når man når så langt ned at jeg kan se palmerne, SÅ er jeg "hjemme". Den stat er virkelig blevet mit andet hjem på rekordtid, og det er den bedste følelse i verden at træde ud i varmen og gense de ranke palmer. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :) Og det kan jeg også få meget tid til at gå med, det er så pænt! Specielt fordi det ikke er noget, man ser hver dag.
   Åh, det lyder også dejligt :)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)