torsdag den 12. juni 2014

Malaysia tur-retur
Sjældent er 12 dage gået hurtigere - hvor blev min ferie lige af? Udover at jeg har haft den bedste tid med en af mine allerbedste veninder, turens hovedattraktion, den søde og rare Natasia, har jeg oplevet SÅ meget. Jeg er blevet overfaldet af vilde mængder af myg, har udvidet min fregnesamling, spist ris til morgenmad, væltet mig i vilde bølger på paradisø, smidt om mig med malaysiske ringgit, lånt Natasias rare venner, indtaget upassende meget vandmelonjuice og været helt og aldeles chokeret over, hvor sygt billigt alt er. Og så har jeg svedt en del, ha.
Jeg ville ikke selv være taget til Kuala Lumpur, i hvert fald ikke lige med det samme, men hvor har det været en helt igennem fantastisk oplevelse, der kun kan anbefales. Specielt med en lokal guide, ha. Jeg har taget cirka en million billeder, og når jeg engang har fået dem sorteret og fixet, vil rejseindlæggene vælte ind. Indtil da må jeg hellere få pakket ud, vasket og prøve at holde mig vågen - min døgnrytme er blevet seriøst forstyrret, og en lur hjælper nok ikke på det, ha. Det ville ellers være ret rart...

16 kommentarer:

 1. Det lyder bare SÅ skønt søde Steine, jeg er så misundelig - sol, drinks, flotte omgivelser, godt selskab, lækker mad og frihed - lyder herligt!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også helt igennem herligt! Det er nemlig den helt perfekte kombination :)

   Slet
 2. Hvor lyder det dog rart, og overdrevet skønt. Det lyder til du har haft en vild fed tur!

  Kig gerne forbi min blog, hvis du lyster. Knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det i hvert fald også, og det havde jeg i den grad! :)

   Slet
 3. Velkommen hjem!
  Glæder mig til at høre mere.
  Og det der svævebane billede er på engang både meget frygtindgydende (for os med højdeskræk) og utroligt lokkende smukt!

  /K

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Og der kommer riiiiigeligt - jeg skal dog nok forsøge at rationere det lidt, og blande med almindelige indlæg også, ha.
   Uh, min veninde var heller ikke heeelt tryg ved det, men hun formåede at nyde udsigten alligevel. Det var sindssygt smukt, og ret vildt også. Og så var det helt åndssvagt billigt (som det hele faktisk, ha) ;)

   Slet
 4. Det ser helt fantastisk ud! Og det har været en fornøjelse at følge med fra sidelinjen via Instagram og genopleve Malaysia :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Absolut! Og det er jeg glad for at høre, jeg har også været glad for at dele ud af mine oplevelser ;) Malaysia er altså virkelig et skønt sted, det har taget mig med storm!

   Slet
 5. Noget af det skønne ved at tage så mange billeder, er at man oplever det hele igen, når man sidder og sortere. Så kan man drømme sig tilbage til alle de skønne oplevelser. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis. Og specielt fordi det gik så hurtigt, at det var svært at absorbere det hele på én gang. Nu kan jeg sidde og reflektere og suge til mig af minderne i mit helt eget tempo :)

   Slet
 6. OMG vandmelonjuice! Det lyder overdrevet godt! Glæder mig til at se masser af billeder og høre mere :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkeligt, VIRKELIGT godt! :D Jeg var liiiidt skeptisk til at starte med, men blev lynhurtigt overbevist ved første slurk - SÅ godt! Og det er jeg glad for at høre, for der kommer masser, ha ;)

   Slet
 7. Mmm… vandmelonjuice. Det er jo så lækkert! Det drikker de også en masse af i Kina, mums!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt vildt, at noget kan smage så godt! Og det er altså en god vane ;)

   Slet
 8. Åh, smukke billeder! Fantastisk :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :D Der var også så mange pæne ting at tage billeder af hele tiden, simpelthen så mange skønne oplevelser <3

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)