lørdag den 2. oktober 2010

Dagens kartoffel

I går satte jeg som nœvnt tœnderne i Bilka Sønderborgs udgave af en kartoffelkage. Hvis jeg skal starte med det positive, så er det den kartoffelkage, der har lignet en kartoffel mest ;) Og så var marcipanen også okay, og den var billig, 12 kr.. Ellers må jeg sige, at den har nogle variationer i forhold til fyldet, som ikke stemmer overens med mine forventninger. Der var ikke i flødecreme i (eller hvad det nu liige er, det hedder), men i stedet et lag med flødeskum og et med kagecreme. Det er jo ikke meningen, og giver slet ikke den samme smagsoplevelse (specielt når man egentlig ikke bryder sig om flødeskum... ;) ). Desuden var der også abrikosmarmelade i, hvad lavede det der?! Det var endda frossent, det knaste i hvert fald, når man spiste.

Så alt i alt er det ikke en kartoffelkage jeg vil vende tilbage til, den er dog bedre end Føtexs (ellers ville det også vœre virkelig sørgeligt!). Så den får 2 kartofler ud af 5, jeg vil ikke anbefale den, men var jeg kagesulten, og den stod på bordet, så ville den trods alt ryge ned ;)

Åh ja. Det var så dagens sjove indslag. Resten af dagen står den nemlig på lektier, lektier og så lidt flere lektier. Overvejer lidt en kartoffelkage til at forsøde det med, det har jeg jo sådan set fortjent, hvis (når, Stine, når!) jeg får lavet noget - ikke? :p

6 kommentarer:

 1. Endnu en kartoffelkage uden mig??? :O :'(
  Men ad; abrikosmarmelade, føj!

  SvarSlet
 2. Bare rolig, der er nok til dig også :D Og endnu en gang kan du vel også være glad for, at du ikke skulle udsætte dine smagsløg for noget mindre godt ;)

  SvarSlet
 3. Hmm.. Ja ja...
  Jeg har forresten fået indstillet min tidszone nu, tro jeg nok ;)

  SvarSlet
 4. Hvis du ikke havde aflyst i torsdags, så havde det jo også været os der spiste den sammen. Og nu var jeg alligevel i Bilka i går ved kaffetid, og havde lige lyst til en kartoffelkage.
  Æv, kommer der så ikke flere indlæg klokken 6 om morgenen? ;)

  SvarSlet
 5. Hvad skal du i morgen søndag så?
  Hahah, nej, desværre, eller måske :P

  SvarSlet
 6. Lektier, lektier og flere lektier :/ Jeg har en fremlæggelse til mandag og 2 afleveringer til tirsdag og onsdag, suk.
  Ja hvis du nu ikke kan sove ;)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)