lørdag den 30. oktober 2010

Synsk: P for plateau

Tidligere på måneden sendte jeg en bøn afsted til Bilka om et par plateau-ankelstøvler - og hvad ser jeg så i ugens reklameavis?:


Lige hvad jeg har ventet på :D (Og øh, de der hjerter ved mine ballerinasko ved jeg ikke hvor er kommet fra?! *host*) Og prisen er jo heller ikke noget at kimse af, specielt ikke med min overvældende personalerabat ;)
Os garvede supermarkeds-handlere ved jo godt, at søndagstingene tit kommer i butikkerne allerede lørdag. Så jeg ventede strategisk til sidst på eftermiddagen (eller kunne ikke rigtig tage mig sammen før...) og cyklede spændt ud til Bilka:

300 kroners kvalitets og design-forskel? NÆH! (:

HAPS, sagde jeg, og så kom støvlerne med hjem. Jeg valgte dem i grå, da jeg synes, at de sorte virkede lidt for basketstøvleagtige på mig (: Jeg ved dog ikke helt, om jeg har købt den rigtige størrelse - typisk mig! Men fine er de, dejligt med en forhøjelse uden ubehag, og så er de endda let forede, super for en frossenpind som mig ;)

Støvlerne var dog ikke den eneste lækkerbisken, jeg fik med hjem:


Hurra for udløbne varer :D Mit altid skarpe øje (okay, min kæreste havde givet mig et tip - hvorfor han ikke selv gjorde noget ved det, er stadig et mysterium) opfangede pålægschokolade udløbet den 8.10 - det er nu alligevel et stykke tid siden. Men godt for mig, der straks indkasserede en fin æske Ferrero Rocher. Og så kan æsken jo bruges til opbevaring af neglelak bagefter (:

3 kommentarer:

 1. jeg skal i Bilka!! :O
  Haha, tror ikke alle dine neglelak kan være deri ;)

  SvarSlet
 2. Natasia: For at hamstre støvler eller chokolade? ;) Jeg skal vist også derud igen efter en større størrelse, tsk.
  Jo! Eller hmm, måske ikke lige dem alle sammen på en gang ;)

  Mia Luise: Det kan jeg godt forstå :p

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)