tirsdag den 26. oktober 2010

London #4, udbyttet ;)

Her kommer de endelig, mine køb fra London (: Jeg forsøgte at lave nogle collager, men teksten er åbenbart blevet lidt sløret, suk. Jeg håber, det kan læses alligevel.

Tøj og tilbehør

Diverse

Hvad kan man sige, udvalget er bare meget bedre i London end Danmark:
-Jeg har længe villet prøve tørshampoo, og det var jo ren foræringspris, 4,3£ for alle tre styk (:
-De eneste sådan stift-deoer, man kan få herhjemme, er enten til mænd eller sådan noget underligt noget (i hvert fald hvad jeg har set). Og det er jo lidt trist, når det er det, man bruger - så hurra for London, hvor også de almindelige mærker udbyder dem :D Og til billig penge ;)
-Ugle-æsken er måske lidt tidligt ude, men den er da bare nuttet :D Det er mintpastiller med spejl i låget, ren win-win.
-Og Mint Crumbles fra Marks&Spencer, uhm uhm! Dem kunne vi altså også godt have i Danmark, tak.

Og sidst, men ikke mindst:
Årh :D Nu glæder jeg mig da endnu mere, til det bliver december (:

Det var så udbyttet fra London. Jeg kunne sagtens have købt meget mere, der var rigtig mange fine ting. Jeg er bare blevet bedre til at tænke på, om det er noget jeg mangler, da jeg hellere vil bruge mine surt-tjente penge på oplevelser. Ikke at ovenstående er de rene fornuftskøb, men fine og ikke noget der ruinerer mig ;)

7 kommentarer:

 1. Sikke en masse fine køb! Er helt vild med den prikkede skjorte :)

  SvarSlet
 2. Hvad er de der monstre? Magneter? :)

  SvarSlet
 3. :O Så man lækre ting. Jeg er så misundelig (:

  - Kit

  SvarSlet
 4. Det er øreringe Julia ;)
  Var faktisk lige ved at købe dem til dig Stine :P
  Kan du godt gå i de der sko? haha, de er rigtig fine, men høje ;) Uh, jeg har også købt en hvid t-shirt til tryk, så må vi se at komme i gang med det :D Du bliver nødt til at lade mig prøve det der tørshampoo :P ;) Når hvor sødt med mintpastillerne ;) HAha, jeg har også lige lavet en jule-indlæg :P Sød julekalender! Tror os jeg skal have købt en i netto :P når først december nærmer sig har jeg ikke tid, har nu to år i træk været for sent ude, og så er alle kalendre pludselig væk, og nej, jeg er ikke for stor til at have en julekalender :D

  SvarSlet
 5. Trine: Jeg er også godt tilfreds :p Ja min søster købte den også ;)

  Julia: Som Natasia rigtig skriver er det øreringe. Men magneter ville nu også være dejlige :p

  Kit: Tak, jeg synes nu også jeg var heldig (:

  Natasia: Haha, du kender mig for godt ;)
  Så, shhh, du skal ikke ødelægge mit image! ;) Ej, det er jo med kilehæl, der kan jeg klare alt - i'm reaching for the sky! ;)
  Ej jeg jo ikke så meget af det... Ha ha, okay så, nu når du er så fedtet ;)
  Jeg så godt dit juleindlæg, og kalenderen er bare SÅ nuttet. Jeg har helt lyst til at indramme den ;) Lige nu bugner det med julekalendre, i hvert fald i kvickly. Overvejer at købe en med fcb til Thomas ;) Man bliver nemlig aldrig for gammel til sådan en :D

  SvarSlet
 6. Sikke nogle fine ting du har købt i London. Ih, jeg vil gerne over ogs shoppe igen snarest. Man burde tage en tur derover 1 gang hver måned og så selvf. også lige en der gad sponsorere shoppingturene ;-)

  Virker det tørshampoo så? Er det til at komme i fedtet hår, og så stopper det på magiskvis med at fedte eller? :-D

  -Julie
  99dresses.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Tak (: Ja jeg kunne også godt klare en tur til, glemte nemlig nogle gode butikker derovre, tsk ;) Og en sponsor ville gøre det meget sjovere, så man bare kunne give los - mon man kan annoncere efter sådan en? ;)

  Ja det er meningen at man skal spraye det i håret, og vupti så er det fedtede vœk. Jeg ved bare ikke endnu om det virker, jeg har bare lige hurtigt prøvet det i meget meget (ups ;) ) fedtet hår, og der var da en effekt, men en hårvask var mest lœkker ;) Så nœste gang mit hår er sådan lidt små-fedtet, må jeg have det prøvet ordentligt (:

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)