tirsdag den 26. oktober 2010

Negl'lakaholic

Okay, shopaholic lyder nok bedre, men negl'lakaholic er mere rammende ;) For nogle uger siden besluttede jeg mig nemlig for, at jeg ville til at gå med neglelak. Og for at undgå gule negle, for hurtig afskalning og stort besvær ved aftagning, klikkede jeg ingredienserne til en komplet startpakke hjem fra Ebay, bestående af:

-En 'Sensivity Basecoat' fra Essie (som endnu ikke er modtaget, den er vist gået tabt i posten)
-Tre neglelak - det var fra den samme sælger, så de to af dem var nærmest til foræringspris, da startportoen først var betalt (: Det er en BarryM 'Silver Cascade' og La Femme 'Midnight Blue' og 'Mint'. Alle sammen med glimmer, som det vist ses ;)
-Som overlak Sally Hansen 'Beyond Perfect Speed Shine'
-Og til den dovne, Sally Hansen 'Kwik Off'. Efter beskrivelsen skulle den fjerne neglelakken på 0,5 ved hjælp af en svamp i beholderen, som man bare stikker fingeren ned i , drejer rundt og VUPTI, så er det væk! Det passer så ikke helt, men den virker da lidt.

Da jeg så tog til London i sidste uge, tænkte jeg, at jeg måske kunne finde et par pæne neglelakker:

Og mindsandten om jeg ikke fandt det! ;) Til henholdsvis 1,79£ og 1£. Og læg lige mærke til, at den ene neglelak hedder ''Bandit" - det var måske her, det begyndte at gå galt?! For så tog det fart, og lige pludselig havde jeg også købt det her:

Ups, så røg der lige 12 lakker mere med - men det er med glimmer :D Og de ville så gerne med hjem :D ;) Og en lille neglelakfjerner kom også med. Den kostede 1£ pund, og min søster pressede på: 'Den er lilla! Du bliver nødt til at købe den!' ;)

Nu glæder jeg mig bare, til jeg får fat i en ordentlig underlak, så mine negle kan komme til at glitre og skinne i alle de flotte farver. Snart, tak! :p

4 kommentarer:

 1. Når du gør noget, så gør du det ordentligt! Jeg har også overvejet neglelak, men jeg tror måske, at jeg synes, jeg er for gammel... men det er så fint med farver :)

  SvarSlet
 2. Så absolut, hurra for Ebay ;)
  Jeg synes, at du bare skal springe ud i det :p For som du siger, det er så fint, og man føler sig så fin med det på (:

  SvarSlet
 3. Sikke en masse fine ;) Glæder mig til at se nogen af resultaterne ;) Kunne være jeg skulle låne en, der passer til min petroliumsfarvede kjole ;)

  SvarSlet
 4. Ja det synes jeg også :D Og jeg glæder mig også, he he. Altså du vil da bare låne det hele, hva'? ;)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)