tirsdag den 3. januar 2012

Guide til den pæne, lette frisure


Der er blevet efterspurgt en guide til den meget pæne 2 minutters frisure, så den skal I da ikke snydes for. Det er sådan en frisure, der tager ingen tid at lave, er meget let at sætte (selv jeg kan finde ud af det!), og så ser den ret pæn ud. Meget, endda.
I sin tid fandt jeg guiden hos Natascha Maja, men har lavet lidt justeringer.
Nok snak, nu til guiden. Du skal bruge:


En børste, en hovedelastik og (mindst) to hårnåle.
Elastikken skal hverken være for løs eller stram. Er den for løs, glider frisuren let ud, og hvis den er for stram, kryber elastikken opad og giver en anden frisure end vi her håber på.


Først reder du håret og sætter din skilning, hvor du vil have den.


Herefter sættes elastikken rundt om hovedet, oven på alt håret.


Så tager man pandehåret fra.


Der hives ud i elastikken, og pandehåret puttes ned under. Så sidder både det, elastikken og frisuren nemlig bedre fast. For lige at sikre det helt, sætter jeg her en hårnål i elastikken lige bag ved øret på begge sider.


Og så fik jeg et hår i munden, ha ha. Efter at have afhjulpet det store problem, var jeg klar til at gå videre til det, det egentlig handler om: Rulningen! :


Man tager håret og ruller det ind i/putter det under elastikken. Man propper det bare ind, så stramt/løst som man nu vil have det, og retter indtil det sidder, som man vil have det.


Og voila!
Jeg håber, I kunne bruge guiden, og at jeg har fået det forklaret godt nok, hæ. Skriv endelig, hvis der er nogle spørgsmål.

8 kommentarer:

 1. Åh har jeg også lavet tit, det er så fint, men som om mit hår bare er ved at være meget tungt og langt, så gode gamle pæne knold, er lige mig for tiden ;)
  Har du ikke fået helt vild langt hår lige pludselig?? Ellers skal vi altså se noget mere hængehår fra din side ;)
  /Lise

  SvarSlet
 2. Lise: Hæ hæ, ja den er lidt lettere når der ikke er så meget hår, faktisk.
  Og både ja og nej, det er nok mest det med, at jeg ikke viser håret frem i fuld længde så tit ;) Det vokser nemlig ret langsomt, men har efterhånden opnået lidt af en længde ;)

  SvarSlet
 3. Ja nemlig, jeg fåe altid tyndet ud i mit, men der skal dælme et reb til at holde det ;) Det er i hvert fald blevt fint og langt dit hår, det må vi se mere af ;) Hehe
  /Lise

  SvarSlet
 4. Jeg kan nu godt lide alt mit hår, så selvom frisøren sidst påpegede at det var MEGET kraftigt, var det nu alligevel kun spidserne der røg ;) Men ja man skal holde godt styr på det ;)
  Og hæ hæ, jeg kan ikke rigtig vænne mig til at have det løst, men måske burde jeg bare 'træne' lidt ;)

  SvarSlet
 5. Det er virkelig fint, bliver nødt til at anskaffe mig et hårbånd og prøve det af!

  SvarSlet
 6. Trine: Det er det nemlig bare så fint! :) Og det synes jeg da, du skulle gøre, det tror jeg helt klart du bliver glad for :)

  SvarSlet
 7. Årh mums, virkelig god hårguide! Det må jeg prøve!

  SvarSlet
 8. Line: Jeg er glad for, at du kan lide den! :) God fornøjelse :D

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)