torsdag den 19. januar 2012

Hvem er 'vi'?


Jeg har fået lidt spørgsmål om, hvem 'vi' er, så det vil jeg lige forklare her. Jeg er i praktik ved DACC Atlanta, hvor vi er to praktikanter fra Danmark af. Derfor bor vi også sammen i en dejlig lejlighed, der har to badeværelser og soveværelser (og stue og køkken, selvfølgelig, hø). Vi kendte ikke hinanden udover lidt mailudveksling om praktiske ting før vi mødtes i Billund Lufthavn. Heldigvis er vi begge rigtig flinke og svinger godt, og så er det bare virkelig dejligt at have en anden, både mht. det praktiske, men også rent socialt.


Og så fik vi ordnet noget ret vigtigt i dag - man kommer altså ikke så langt uden bil herovre (bare rolig, bilen skal nok få sit eget indlæg engang ;) ). Vi havde fået at vide, at vi først kunne få lov at køre i den om nogle uger, men vi har en virkelig rar chef, der lige vidste hvem hun skulle tale til og hvordan. Men det var også noget af et cirkus at få det ordnet, men det er der så meget, der er herovre. Men nu er vi fuldt kørende, ses på den sekssporede motorvej!

6 kommentarer:

 1. Det lyder altså bare vildt spændende.
  Gid det var mig hihi :)
  Og lækkert med bil - kunne godt forestille med at det, er det mest oplagte transportmiddel :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det også :) Er glad for, at jeg turde springe ud i det :)
   Og ja det er virkelig nødvendigt, man kan ikke cykle (for farligt), der er for langt at gå (og så foregår det også lige op af alle bilerne), og det der offentlige transport er vist heller ikke så effektiv :)

   Slet
 2. Og så undrer jeg mig jo over hvem det 3. par sko mon repræsenterer?!

  SvarSlet
  Svar
  1. Han har to par sko med. Og et par klipklapper, men de er dog ikke med på billedet ;)

   Slet
  2. Og du har kun 1 par med? Det skal du alligevel længere ud på landet med ;)

   Slet
  3. Ja har man da brug for flere? ;) Ej, resten af mine står jo inde i walk-in'et. Eller, faktisk står der også tre par af mine i den anden side af entreen, men det er et lidt opstillet billede det her - shhh ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)