søndag den 8. januar 2012

Projekt pakning

I dag havde jeg inviteret min søster over, så jeg kunne få påbegyndt det der pakning. Tøj til 5 måneder i flere slags vejr er lidt af en omstændig omgang (specielt når man har så meget tøj, man gerne vil have med, hæ) :


Og det var så så langt vi kom, host (dog 'kun' det i forgrunden, der skal med, host). Og så mangler jeg stadig bukser, sko, sportstøj og alle de der ting, man skal have med. Håber virkelig det kan være i mine to kufferter!


Og så skal man jo huske de vigtige ting, hæ hæ.

6 kommentarer:

 1. Jeg ville simpelthen ikke ANE hvordan jeg skulle prioritere. Jeg ville i hvert fald være nødt til at have en ekstra kuffert med hjem hvis jeg skulle til the big U S and A :b

  SvarSlet
 2. hahah bare vent indtil du skal hjem igen! alt er så billigt her!!! :)
  min kuffert blive proppet!!!

  SvarSlet
 3. Jeg har lige selv været i USA et stykke tid og jeg pakkede en masse, for jeg kunne jo ikke undvære noget. Jeg brugte ikke halvdelen jeg havde med... Og så havde jeg jo købt en masse for ALT er billigere. Så pak ikke for meget. Det er svært at lade være, men det er også træls at have overvægt medmindre det er planlagt. :-)

  SvarSlet
 4. Hahah, hader at pakke, så meget tøj, så lidt plads!


  Håber du vil kigge forbi :-)

  forvoksetbaby.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Kan godt forestille mig, at det må være svært at pakke til så lang tid!
  Husk også at gøre plads til masser af shopping -alt er såååå billigt derovre! Jeg fyldte en hel kuffert med nyt tøj på en uge, sidst jeg var på ferie i New York :P

  SvarSlet
 6. Betina: Det er også lidt af en udfordring, kan jeg godt sige. Men favoritter, kontortøj og de pæneste sommerkjoler har sikret sig en plads. Og så regner jeg også med at have lidt mere(/en hel del, hæ hæ) med hjem ;)

  Emma: Ha ha, ja jeg forudser også en meget proppet kuffert ;) Satser dog også lidt på måske at kunne sende noget hjem med mine gæster - hvis der er altså er plads i deres kufferter, hæ.

  Anonym: Tak for tip, jeg prøver virkelig også at begrænse mig :) Men på den anden side har jeg også købt så meget pænt kontor-tøj, så det ville være synd, hvis det skulle blive hjemme. Må finde balancen :)

  Ida: Samme her, så det her er lidt af en udfordring ;)
  Og jeg kigger forbi :)

  Mathilde: Ja puha, der er meget der skal tages stilling til og vælges fra. Men heldigvis må jeg samtidig tage en masse med,hæ hæ.
  Og ja det her jeg også prøvet, da jeg var i New York - shopamok :p

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)