lørdag den 6. juli 2013

Dimissionsgave: fra mig til mig

1. Ebay 58 kr. // 2. Asos 191 kr. // 3. Asos 191 kr. // 4. Asos 174 kr. // 5. Ebay  58 kr.

Det er vigtigt at markere festlige lejligheder. Hyggelige stunder og godt selskab er én ting, håndgribelige, materialistiske er en anden. Nu jeg går efter sidstnævnte for at markere min vildt overdrevne fantastiske okay afslutning på årets bachelor. Jeg har fået det fineste Mumi-sæt af mine forældre, men jeg synes, jeg har været så dygtig, at jeg også gerne selv vil give mig noget, ha! Samtidig er jeg dog stadig fattig som en kirkerotte, så jeg har droppet idéer om diamanter og guld, men har i stedet kastet min kærlighed på noget, der er lige mig: et kort-ur! Det symboliserer min rejselyst, mine udlandsophold, og så er det noget, jeg kan bruge hver dag. Smart. Jeg skal bare lige bestemme mig for, hvilket et det lige skal være... Mine favoritter er det i midten fra Asos og de to fra Ebay. Det fra Asos er bare et herreur, så jeg er bange for, at det bliver for voldsomt. Hmm. Og hvis jeg vælger det fra Ebay, hvilken farve skal remmen så være? Åh, alle de dilemmaer! Jeg vil kaste mig ud i nogle praktiske gøremål, så min hjerne ikke bryder helt sammen. Ha' en god lørdag!

11 kommentarer:

 1. Sagde vi lige, at der ikke er nogen der lægger mærke til, at jeg stjæler den her idé? Jeg er helt vild med det ene ur, og bestiller det om fem minutter (jeg kan ikke finde mit kort). Og så lod vi lige som om, at jeg ikke allerede havde nuppet idéen med nettene, ja? Godt :)

  Tillykke med uddannelsen Stine, det er sgu godt klaret (især med lorte SU regler og alt det der) :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha! ;) Det er godt, at vi kan inspirere hinanden. Jeg glæder mig i hvert fald til at få læst nogle af dine bog-tip.

   Og mange tak! Jeg tror det er okay, at jeg siger, at jeg også er stolt af mig selv. Og så håber jeg stadig på det bedste (...og frygter det værste) med det der SU. Klaphatte. Måske får jeg en pose penge om nogle år. Men jeg skal nok ikke satse på det.

   ...og af en eller anden grund var din kommentar blevet nuppet af spamfilteret. Jeg har ingen idé om hvorfor. Men jeg fik den heldigvis fisket op igen.

   Slet
 2. Helt vildt mega stort tillykke Stine!

  SvarSlet
 3. Tillykke med bacheloren!! Og synes det er en megagod ide med sådan et ur - det er topsejt! Glæder mig til at følge med post-Barcelona - hvad skal du egentlig lave nu?

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Og tak, jeg kan kun give dig ret - jeg bestilte det i midten fra Asos i går aftes ;)
   Det er jeg glad for at høre. Jeg har også stadig en del Barcelona-indlæg i ærmet, så helt slut er det ikke på indlægs-fronten. Nu skal jeg i gang med at søge job, og er foreløbigt flyttet ind hos mine forældre, hæ.

   Slet
 4. De ure der, de er bare fine! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Så kan du godt forstå, at jeg blev NØDT til at købe mig et ;)

   Slet
  2. Det kan jeg helt sikkert. De er jo virkelig fine! :D

   Slet
 5. Hej Stine
  Jeg sad lige og kiggede din blog igennem, og faldt over det her indlæg ;)
  Syntes det er helt vildt fede ure! Hvis det var den i midten fra Asos, som du bestilte hjem kunne jeg godt tænke mig at hører om du syntes den var for voldsom??
  Super fed blog ;D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæ, hvor sjovt. Jeg synes ikke, uret var for voldsomt, det havde en meget pæn størrelse til mit håndled. Og så er det noget så pænt ;) Til gengæld er det allerede løbet tør for strøm...
   Og tak! :)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)