onsdag den 17. juli 2013

Kirsebææær

Det er næsten synd at vælge blandt sine yndlings, men kirsebær er meget, meget højt på min sommerliste. Sidste år var vi i sommerhus på Langeland, og det absolutte højdepunkt var den lokale kirsebær-pluk-selv-plantage:Spørg lige, om der var en, der var lykkelig. Store, lækre modne kirsebær til god pris, og mange af dem. Vildt mange! Sygt mange! Og nej, jeg nåede ikke at blive træt af dem, ha. Heldigvis har vi nu vores egne lækkerier i baghaven:


Nammenam! Vi har ét lille træ, men i år er det spækket med kirsebær, og fuglene har ikke ædt dem alle før vi kunne komme til. Yes! Så vi er igang med stige, kost og klatreudstyr (...okay, kun næsten) for at sikre dagens portioner. Åh, du danske sommer!

6 kommentarer:

 1. Jeg dør lidt af jalousi... Jeg spiste gerne et par kilo om dagen, men de er pissedyre, og fuglene har været på spil i Randers. :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Onde fugle! Vi har også lidt for tit prøvet at komme hjem fra sommerferie, hvor fuglene så har ædt det hele. Ondskabsfulde bæster! Sat kirsebær burde være en menneskeret, men nej, de koster spidsen af en jetjager plus ens højre nyre. Suk.

   Slet
 2. Orh, jeg er så misundelig. Elsker kirsebær (:

  - Kit

  SvarSlet
  Svar
  1. Kirsebær er simpelthen også noget af det bedste! Min begejstring skinner vist også igennem ;)

   Slet
 3. Er virkelig misundelig. Elsker, elsker, elsker kirsebær! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæ hæ, det er virkelig også SÅ lækkert! Vi har den bedste høst, vi nogensinde har haft, og det bliver i den grad udnyttet ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)