mandag den 8. juli 2013

Pailletdrømmen

Endelig, endelig, ENDELIG(!) blev den min! Jeg har kigget på kjolen i noget, der ligner evigheder, og til sidst blev presset for stort. En salgspris på 600 kr. var nogenlunde let at sige nej til. Men så blev den sat ned. Og lidt længere ned. Og var der stadig i min størrelse. Min indre hamster tog styringen, råbte SÅ ER DET NU!, og så klikkede vi køb. Nemlig! I dag kunne jeg endelig hente den på posthuset (nogen havde nemlig været så smart at få den sendt i sin fars navn, og manden var ikke hjemme i lørdags til at skrive mig en fuldmagt, tsk. Ahæm). Og kjolen er så fin, så fin. Jeg havde frygtet, at den var alt for kort (det er den nemlig lidt på modelbillederne), men den er helt perfekt.
Åh, jeg glæder mig til at have den på! Jeg skal bare lige finde en lejlighed, men den skal nok komme. Basta. Indtil da vil jeg kigge beundrende på den i skabet. Ren kærlighed.

Kjolen er fra Club L, oger pt. udsolgt, men hvis den skulle komme tilbage i enkelte størrelser (det sker af og til ved Asos), så er det her, det sner.

10 kommentarer:

 1. Åh, hvor er den altså smuk! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg er SÅ glad for, at jeg købte den! :)

   Slet
 2. Orh, den er bare smuk megasen :O

  - Kit

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak, den er noget af det pæneste af det pæneste ^-^

   Slet
 3. Hvor er den fin, og hvor ser du elegant ud i den :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh tak, hvor er du sød! Jeg blev nødt til at hoppe i den og få den foreviget med det samme, bare tæer og det hele ;)

   Slet
  2. Hej Stine :-)

   Først af alt: TUSINDE tak for en fed blog! Har læst med i lang tid nu, og bliver ved med at vende tilbage - dine indlæg er altid så flotte og personlige! Nu til mit rigtige spørgsmål: Syntes du at 2.g var meget hårdt? Jeg ved godt det måske er mærkeligt at spørge en som lige er blevet færdig med sin BA, men du fortæller altid så åbent om din uddannelse! Jeg er nemlig fuldkommen rædselsslagen! (Jeg er ingen dårlig studerende, men heller ikke en 12'tals elev) Har du eventuelt nogle gode råd? Måske lidt uddannelses visdom, som du vil dele ud af? ;-) Og hvordan fandt ud forresten ud af "hvad-du-ville-være"?

   Nå... Det blev lidt langt! Men på forhånd tak! :-)

   -Camilla

   Slet
  3. Hej Camilla,
   Tusind tak for ros, hvor er du bare sød! Åh, hvor bliver jeg glad, når jeg får sådan en kommentar ^-^
   Og angående 2.g. Hjælper det, hvis jeg siger, at det ikke er lige så hårdt som 3.g? ;) Ej, altså, jeg synes, at der var en hård omgang, men samtidig lærte jeg også rigtig meget. Så mit 'råd' må være at hænge i, følge med, finde balancen mellem skole og resten og lave sine lektier til tiden. Og huske på, at det er det hele værd. Ikke selve karakterræset, eller hvad man skal kalde det, men det man lærer ved at være en god/flittig studerende, der gør sit bedste. Åh, jeg håber ikke, det lyder for opblæst, men det er altså min erfaring ;) Så hæng i, jeg er sikker på, at du nok skal klare 2.g også! (og 3., for den sags skyld ;) ). Så galt er det heller ikke.

   Og øh, hvordan jeg fandt ud, hvad jeg skulle være? Hæ. Det gik ikke helt så godt. Jeg startede efter folkeskolen med ikke at ane, hvad jeg ville, bare at det ikke skulle være det almene gymnasium. HHX virkede derfor som det bedste valg og mest interessante, hvilket det også viste sig at være. Jeg lærte utroligt meget og fik vakt min interesse inden for hele det felt (...okay, nu lyder det som en dårlig jobansøgning, men det er egentlig mest bare for at illustrere, hvor usikker jeg egentlig var, hæ), men interesserede mig også for tøj og mode, og troede, at det var her, jeg ville arbejde. Så jeg meldte mig til uddannelsen til beklædningshåndværker (skrædder), men inden jeg nåede at starte der, blev jeg overtalt til at starte på designteknologuddannelsen. For at gøre en lang historie kort, fandt jeg her ud af, at det sådan set var det der markedsføring, der interesserede mig mest, så jeg fuldførte første år, hvorefter jeg startede på markedsføringsøkonomen, der er to-årig. Rigtig god oplevelse. Så 'det ville jeg gerne være', og besluttede mig for at læse bacheloren også. Så jeg fulgte egentlig 'bare' mine interesser, og fandt på den måde ud af, hvad jeg gerne vil arbejde med :) Med lidt skift undervejs ;)

   Nå... Det blev også lidt langt, men jeg håber, det måske kan være til lidt nytte. For lige at summe op: Det hele skal nok gå! ...7-9-13 ;)

   Slet
 4. Den er sååå fin. den er magen til en topshop solgte til nytår, som jeg prøvede flere gange og lurede en del på, den kostede 1000(!!) kr i magasin. så det er lidt af et kup du har gjort :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg har godt set Topshop-versionen, endda også gramset lidt på den i butikken, og den ligner virkelig på en prik - så jeg er SÅ glad for, at jeg endelig fik fat i den. Specielt til den pris ;) Og tak!

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)