torsdag den 11. juli 2013

Touchnote - rigtige postkort, egne billeder, sendt onlinePostkort er dejlige. En lille hilsen og souvenir til dem derhjemme. Hvis man husker at købe dem altså. Og også finder et sted at købe frimærker. Det går ikke altid så godt. Heldigvis er der Touchnote. Touchnote er virkelig smart til sådan nogen som mig, der elsker at tage (ferie)billeder og sende postkort. Fra deres hjemmeside eller via app'en uploader man sit udvalgte motiv, evt. en collage, hvis man er lidt mere fancy ;) Ovenstående er bikset sammen på Picmonkey - her i formatet 2823*2000 pixels, det mindste til postkortet er 432*306. Herefter skriver man sin tekst, angiver adresse, betaler, og wupti, så er kortet på vej. Det tager cirka 4-7 dage, og så er ens fine, personaliserede postkort fremme i modtagerens postkasse, printet og pænt. SÅ smart. Jeg har brugt det rigtig meget, både da jeg boede i Atlanta og i Barcelona, det er så god en måde lige at sende en hilsen hjem på med et billede til opslagstavlen. Og så er det billigt. Print og porto koster 1,49$ for ét postkort, men jo flere credits man køber af gangen, jo billigere bliver det. Vi har betalt 22,35$ for 20 styk, stykpris 1,12$, så er der også til et stykke tid, ha. Find Touchnote her.

(Og nej, det er altså ikke et sponsoreret indlæg. Jeg er bare så begejstret)

7 kommentarer:

 1. Jamen, jamen - hvad med frimærket og poststemplet som (i min verden) også skal ose af ferie?
  Bliver det ikke bare noget fabriks-agtigt-sendt-fra-USA?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis man har app'en kan man få frimærket til at ose af en af ens egne billeder også ;) Men igen, hver sin smag. Jeg synes, resultatet bliver rigtig pænt og professionelt i hvert fald :)

   Slet
 2. Det lyder da meget smart for dem som ikke er lige så gammelgags som mig og synes at breve skal være håndskrevne (det andet nymoderne noget er en tand for upersonlig til mig) ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja hver sin smag :) Jeg går mere op i billederne, det er alligevel dem, der kommer til at være yderst. Som man måske kan fornemme på bloggen kan jeg rimelig godt lide at tage billeder ;)

   Slet
 3. Hej Stine. Det er måske ikke det rigtige indlæg, at jeg skriver til. Men jeg har lidt brug for din hjælp. I og med at du har boet i Barcelona, må du også kende alle de gode områder. Jeg planlægger nemlig med en veninde, at tage et smut til Barcelona for at shoppe, men hvilket kvarter er bedst at bo i, når man gerne vil shoppe samtidig med se lidt seværdigheder. Måske du har nogle, at du kan anbefale?

  Sabine :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sabine,
   Så kan jeg anbefale området omkring Placa Catalunya. Man bor rigtig tæt på en masse shopping (og storcentrene, hvis man tager metroen), og samtidig er seværdighederne ikke langt væk, specielt ikke med den velfungerende metro. Da vi selv boede i Barcelona var vi bosat i Barceloneta-området (200 m fra metroen), hvilket også var ret centralt mht. at komme rundt, stranden, lidt shopping og nogle seværdigheder. Da vi boede på hotel i den sidste tid, var det på Hotel Del Comte, der lå ved Urgell-metroen. Det var valgt pga. prisen, men rent, pænt, god plads (altså i forhold til prisen) og 10-15 minutters gang fra Placa Catalunya, ca. 4 minutter med metroen, der lå lige om hjørnet.
   I må have en god tur!

   Slet
 4. Dét er det! Og ja, det synes jeg også. Selvfølgelig kunne det være rarest, hvis det også var ens egen håndskrift, men de personlige billeder kompenserer :) Når det kommer op at hænge er det også kun det, man ser.

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)