torsdag den 8. august 2013

Oprydning

Min søster og jeg har endelig fået muget ud i de lidt for mange flyttekasser, der ellers har hygget sig gevaldigt bag sofaen i filmstuen. De har haft tæppe på og det hele, og næsten ikke generet nogen. Ikke udover rent æstetisk og støvmæssigt, men bortset fra det, altså. Udover det tøj jeg vi stadig klynger os til, fik vi frasorteret ovenstående tre affaldsække til genbrug - det bliver sjovt at se, om vi kan spotte det i genbrugsbutikkerne her i byen fremover, ha! Og så har vi også en flyttekasse med ting, der skal smides til salg. Når jeg lige får taget mig sammen - om et par måneder måske, ja?

2 kommentarer:

 1. Så jeg er ikke den eneste, med en hviskende, fornuftig stemme i mit hoved, der ustandseligt siger: "ryyyyd op i din gaderobe.. smiiid grimme beklædningsgenstande ud... gør så dine skuffer kan lukkes igen.. kom nuuu"?
  Troede bare det var mig, der var besat. Hm.. Måske man skulle forsøge at adlyde den så? Altså, du ser jo ud til at være temmelig glad for resultatet :P Jeg vil hvertfald overveje det.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Niks, jeg tror desværre, det er sådan en generel pigeting - jeg var ellers nogenlunde i stand til at ignorere min (jeg har et meget veludviklet rodegen, ja), indtil min søster blev meget insisterende. Tsk. Men jeg kan i hvert fald anbefale resultatet - iveren stråler ud af mig på billedet, som du har bemærker ;) God fornøjelse med overvejelsen! ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)