fredag den 16. august 2013

Blomster-sy-slerierSe da lige, hvem der har været effektiv i dag! Kurven med de mange syprojekter har længe kaldt på mig, og endelig har jeg taget mig sammen til at svare. Ovenstående nederdel blev hapset i genbrug tilbage i juni, med en lidt for stor talje og lidt for lang længde - åh, charmen ved genbrug! Host. Symaskinen klarer dog (næsten) alt, så så pænt et blomstermønster i den helt rigtige farveskala kunne jeg ikke lade hænge til kun 20 kr.. Og nu er den så fin og fikset og klar til at erobre verden med en længde, der er en del mere tækkelig sensommer-egnet (jeg vil IKKE høre om det der grusomme e-ord endnu!) end det fleste nederdele og kjoler i min garderobe. Det er bår' dæjli'!

4 kommentarer:

 1. Den er virkelig fin! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Jeg kunne slet ikke stå for den ;)

   Slet
 2. Man skal aldrig lade noget hænge i en genbrugs, hvis man har den mindste fidus til, at det kan komme til at funke efter et angreb med naal og traad. Saadan faar man tit de allerfineste og mest unikke ting, synes jeg :) Jeg gad da fx godt selv have hapset den her nederdel!

  /Cindi

  http://cherriesandsunflowers.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis! Sådan har jeg det også, jeg har fundet rigtig mange ting, der blev noget så fine på den måde. Og det er ikke ligefrem fordi, at jeg er et syteknisk vidunder ;) Og tak - jeg tror, vi har rimelig meget samme smag, jeg klikkede i hvert fald fordi din blog og kunne se mig selv i rigtig meget, ha ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)