onsdag den 28. august 2013

SamlermaniKyllinger, påskehare, roligans, rensdyr og dimittend. Hoptimisterne har overtaget herhjemme (okay, mest i mine flyttekasser pt.. Men de skal nok komme til deres ret igen, alternativt må jeg fylde hver ledig overflade på mit værelse med dem, ha!), og samlinger er til for at vokse, ikke? En uskyldig søgning på DBA afslørede ovenstående udgave. Nuirj!, tænkte jeg, den MÅ jeg have! Så kiggede jeg på prisen og overvejede det en ekstra gang... Men vi kender jo alle min rygrad, så risikoen for aldrig igen at støde ind i den energiske vægtløfter vandt over fornuften de økonomiske kvaler, så nu er jeg den ekstatiske ejer af et styks vidunderlig retro Hoptimist. Den må være lige omkring 40 år gammel og er helt igennem fantastisk lige fra overskægget til æggeformen til næsen og vægtstangen. Ih!

...og hvor er det bare rart, når folk pakker ind med hensyntagen til Post Danmarks ikke-så-blide håndtering af pakker, ha! Den Hoptimist har haft det som blommen i et æg på vej hjem til mig. Jeg plejer at bruge som rettesnor, at man skal kunne spille bold med pakken, baseret på bitre erfaringer, og denne her ville snildt kunne bruges til en mindre turnering ;)

8 kommentarer:

 1. Fantastisk humørspredende gif :-)

  SvarSlet
 2. Det er ikke nemt at være nørd, man kan jo ikke lade være med at samle B-) For mit vedkommende er royalt porcelæn og bøger vist på førstepladsen!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er nemlig lige det - stakkels os! ;) Til gengæld har vi en masse fine ting ;)

   Slet
 3. Nej, hvor er den fin! Jeg overvejer om mine forældre skal ha en lille sølv-hoptimist når de har sølvbryllup lige om lidt ;) Det ville være ret fint!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaah, jeg blev simpelthen NØDT til at have den! Uh, det bliver du nødt til! Mine forældre har sølvbryllup til marts, og de har også skrevet den på listen - jeg håber, de får den ;)

   Slet
 4. Stine, hvad gav du for den ? Har en magen til i en flyttekasse et sted 😊

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej, har først lige set din kommentar nu, beklager! Jeg husker ikke helt prisen, men jeg tror et sted mellem 250-350 kr.. Sælger du mon den, du har? :) Min søster er nemlig også ret lun på den. Skriv til mig på stineka90 (a) gmail.com , hvis du vil af med den :) Mvh. Stine

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)