lørdag den 31. august 2013

Rød panda og Dumbo
Dagens valg faldt på Zoo, hvor vi væltede os i søde dyreunger og specielt blev fornøjede over den røde panda, mit absolutte yndlings-zoo-dyr. Den fluffy pels, buskede, stribede hale og de søde ører. En sikker vinder i nuttethedslotteriet! Til at starte med havde den desværre camperet i det høje grantræ, men da vi lidt senere vendte tilbage (...det var trods alt derfor, vi var kommet, ha), kravlede den lystigt hen til foderskålen i al sin pragt. Herefter lagde den sig til rette i et meget mere tilskuervenligt sted, men lod sig desværre ikke lokke med hjem. Æv. Det havde ellers været en rætti' fin souvenir.
Det var fristende at kigge rød panda hele dagen, men som sagt var den ikke så livlig, og der var også meget andet at kigge på:


Sådan en elefantunge er også noget så sød, hva'? Dejlig dag i Zoo!

8 kommentarer:

 1. Hvis man ikke kan stave til Dumbo, så er det for lang tid siden, man sidst så Dumbo, Stine! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha, flot :s :p Jeg vil gerne undskylde mig med, at min sarte sjæl ikke kan håndtere ulykkeligheden i adskillelsesscenen, så jeg har ikke set den i ...mange år. Og tilsyneladende kan jeg heller ikke stave længere. Pinligt. Men nu lader vi bare som om, det ikke er sket, ikke? ;)

   Slet
 2. Nurh, hvor sødt! Og så fik I churros! Jeg er meget misundelig. Elefantungen er SÅ sød, og den har vist allerede glemt igen at den ikke fik en lillesøster alligevel.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, ja churros'ne var meget vigtige i vores forsøg på at holde os varme. Og så smager de jo også helt okay, ikke at forglemme ;) Og ja, elefantungen var simpelthen så sød og pelset og babykluntet, selvom det selvfølgelig er trist med den manglende lillesøster.

   Slet
 3. Så fine billeder - da vi var forbi KBH Zoo i sommers, var også elefantbabyen og brunbjørneungen også dem, vi dvælede længst tid ved (:Og pandaerne ér jo bare nice, er så sikker på, at det er mekaniserede bamser, og ikke rigtige dyr.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :) Og ja de er også virkeligt søde! Vi brugte også lang tid ved bjørneungen, den fik sig både en god svømmetur, legede med en bold, splattede et æble ud og fik rodet sig ud i lidt slåskampe med sin mor :D
   Ha ha, ja det tror jeg også! :D De er simpelthen alt for søde til, at det næsten kan være rigtigt :)

   Slet
 4. Årh, nogle skønne elefantbilleder - den unge er min absolutte Zoo-favorit!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Og den er simpelthen også SÅ nuttet, og specielt at man så godt kan se den udfolde sig :)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)