søndag den 29. december 2013

Årets fangst


Jamen, jeg er simpelthen blevet så begavet. Min rare familie og venner har overøst mig med bløde gaver, hårde gaver og kolde kontanter, og jeg glæder mig SÅ meget til at tage det hele i brug. Jeg har fået:

Mumi! Tre sæt med henholdsvis Snorkfrøkenen og Poeten, Mumifar og Mumimor. Sød pilleæske med snorkfrøkenen og de fineste ting fra Celebration-kollektion: Tærtefad og tilhørende kagespade og teskeer. Min samling bliver så fin!

Lidt til boligen - de fine lyshuse kom endelig hjem til mig, sammen med flooot kobber-Hoptimist. Og til næste jul kan de fineste Hoptimist-rensdyrjulekugler pynte sammen med den søde pingvin.

Og underholdning! De alt for flotte Hunger Games-bøger. Mandelgaven, Familien Andersens Julehemmelighed, som jeg glæder mig til at gense, og hele Lykke-serien. Jeg kommer ikke til at kede mig lige med det samme, ha.

De bløde pakker: Overflod af seje strømper - glimmer, jul og SLIK, hurra! Erstatningspung - jeg har haft modellen før, men den døde for mig. Nu kan jeg slide en helt ny op! Og det blødeste af det blødeste kashmir-halstørklæde, der allerede bliver flittigt brugt - min hals har sjældent været så glad for en gave. Resten af mig blev også meget glad for den fine rævebluse (ræve! ræve, ræve, ræve!) og nettet, der er ægte merchandise fra StineStregen.

Og diverse: Søde ting fra sød kusine, ugleæske (har man nogensinde set en sødere indpakning? Jeg tvivler), spændende CC-cream og penge givet på den fineste måde. Jeg er helt klart fan.

Jeg fik også lidt musik (Keane ♥), chokolade, et solbrilleetui, og så mangler jeg stadig at bytte julegaver med en veninde. Og det var så den jul. En rætti' god en af slagsen, målt på både gaver, mad og hygge. Jaah ♥

8 kommentarer:

 1. Hej Stine.
  Ved du hvor de 3 fine julekugler er fra?? Jeg er normalt overhovedet ikke til julepynt - men jeg er dybt forelsket i dine! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa,
   Rensdyrene er fra Hoptimist, og kan købes på hoptimistshop.dk eller i steder som Inspiration og lignende. Og pingvinen er fra Tiger ;)

   Slet
 2. Sikke en masse gode gaver! Og de det hoptimist-rensdyrsjulekugler er da alt alt for fine!! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det synes jeg bestemt også ;) Og jaaah, SÅ søde! :)

   Slet
 3. cute gold purse n ur christmas balls ^_^

  SvarSlet
 4. Hold da op, sikke nogle lækre gaver. Især bøgerne, åh de er så flotte :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Meget! Og ih, dem er jeg virkelig også vild med :D Det var også nogle lækre gaver, du havde fået, og så specielt efter at have ønsket dig nogen af dem i så lang tid ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)