mandag den 23. december 2013

Langtidsholdbare julenegle

Så er mine negle også klar til det der jul! Jeg har ikke kastet mig ud i hverken rensdyr eller vilde mængder af glimmer endnu, men har derimod pyntet dem med en pæn og neutral (jule)rød. Og kastet mig ud i det der hjemmelavede gellak:

I sommers var jeg så heldig at vinde ovenstående sæt hos Rijah, men siden da har det bare ligget og samlet støv - jeg havde ikke lige fået taget mig sammen til at afprøve det, ahæm. Men NU skulle det være - specielt da jeg i Føtex fandt deres eget mærke Gellack til 25 kr. for ovenstående flaske. En del billigere end de 80 kr. Depend tager for deres mini-dutter (Emma skriver dog, at man sagtens kan bruge sine almindelige neglelakke, men så er det en lidt anden tørreproces). Om det virker lige så godt, må tiden vise, ha. Det skulle nemlig gerne holde i 2-3 uger, men uanset holdbarheden, så er det bedste af det bedste, at det er knastørt, når man er færdig. Og jeg mener virkelig knastørt. Ingen begrænsninger overhovedet, hvilket er meget praktisk for klodsede typer som mig, der ellers altid ender op med diverse fejl i lakken, inden den er helt tør. Host.

Startsættet med LED-lampe, rens og base+top kan købes i bl.a. Matas her til 345 kr. pt, hvortil man skal tilkøbe en fjerner og farver. Jeg kan se, at man også kan købe et startkit i Føtex (til omkring 180,-?), men hvordan det er i forhold til det fra Depend, ved jeg ikke.
Jeg er i hvert fald rætti' glad for mit sæt - og om lakken så lige varer i 2-3 uger, det får vi se, men indtil videre virker det meget holdbart. Og så sidder det så pænt! Ren kærlighed.

Og PS, årets juletræ er kommet ind! Efter bare at have smidt sig på køkkengulvet, er det nu blevet flyttet, rejst, og mangler nu bare at blive pyntet. Åh, jul i morgen!

5 kommentarer:

 1. Hvad er det for en fin kjole, du har på Stine?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en gammel sag fra Asos/Paprika - du kan se den her: http://www.6400happimess.com/2012/11/skater-dress_11.html. Den er desværre ret gammel, jeg købte den selv desperat på Ebay for et års tid siden.

   Slet
 2. Lækkert med gellack! Og DYI? Vidste jeg slet ikke man kunne, så tak for tippet.
  Jeg sørgede lige for at få lavet en omgang shellack/gellack manicure i Kina inden afrejse. Så er jeg nemlig også klar til de næste 2-3 uger. Synes det holder ganske glimrende, især hvis man ikke har for lange negle.

  Glædelig jul!

  SvarSlet
  Svar
  1. Meget! Det er første gang jeg prøver sådan i det hele taget, og det sidder jo mega pænt! Ingen ridser eller noget, og så pænt, tykst på den gøde måde og blankt. Jeg er fan, kan du godt høre ;) Og ja det er ret smart.
   Smart, det er vel også billigere der :)

   Mange tak og i lige måde!

   Slet
  2. *'tykt på den gode måde' selvfølgelig - trælse tastatur!(/mig måske, men shh ;) ).

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)