onsdag den 11. december 2013

Også en Mumi-juleskål!


Jeg har slet ikke fået vist årets første adventsgave frem: Skål-versionen af det fine, fine Mumi-julekrus - det er næsten en skandale, så fin, som den er! Men i dag var jeg så heldig at fange en tidligere bus efter praktikken, og fræste herefter hjem på cyklen for at kunne nå at tage billeder i de sidste rester af dagslys, ha. Mens min familie utålmodigt ventede med kaffen indenfor, kravlede jeg rundt på knæ i kulden og rettede på mandariner og vanillekranse, for at få de helt rigtige billeder:
Skålen er den perfekte anden halvdel til årets sæt, der sætter gang i julehyggen i december (og Mumi-hygge i november, januar, februar osv.!). Lige nu pynter skålen så fint med en god gang mandariner, men jeg glæder mig til at bruge den til risengrød, og jeg er sikker på, at den også er fin til julesmåkager ;)
(og hvordan det lykkedes mig at få en finger med på gif-billedet, med sådan et stort kamera, er også en gåde for mig...)

Find skålen f.eks. herher eller her til 200 kr. plus porto.

8 kommentarer:

 1. Jaaa! Jeg har også netop fået købt skålen, og jeg knuselsker den! Den vil bringe så meget glæde hele december igennem :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Yay, hurra for skålen! Rætti' god fornøjelse med den :D

   Slet
 2. :D Hurra! Sikke en god Nisse du har dig!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare verdens bedste julemand! Så mangler jeg bare, at jeg også vinder en million (mindst!) på den skrabejulekalender, der fulgte med ;)

   Slet
 3. Hihi den er da bare fin den er :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Sååå fin! :D Jeg er SÅ glad for den <3

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)