søndag den 16. marts 2014

Bah-uge


Nå, men det hele skal jo ikke være lige let, vel? Ugen startede på bedste måde med, at jeg fik opklaret, at jeg som ledig ikke kunne starte på 6-ugers selvvalgt undervisning, som jeg ellers havde håbet på. Fordi, og kun fordi, jeg er under 25 år. Med mindre det altså er ordblindeundervisning, specialundervisning eller forberedende voksenundervisning. Ikke lige det, min bachelor og jeg går efter. Og hvornår fandt jeg ud af det? 8.44 mandag morgen, da jeg var draget til Kolding - mit jobcenter, min a-kasse og jeg havde haft gang i noget seriøs miskommunikation. Bah.
Tirsdag gik stille og roligt; jeg fik lov at bruge en time og tre kvarter på at tage bussen til Rødekro (mod 40 minutter i bil - hvem giver sådan en gang firehjulet lykke?) for at deltage i to timer langt udbytteløst rådighedsmøde - kan vi ikke bare tage det over Skype næste gang?! Hjem var der jo lige så langt. Bah #2.
Onsdag tog jeg til lægen for at få sådan en vaccine. Avs. Og så tog vi også lige en blodprøve da. Bah #3.
Men hå, det er næsten vand i forhold til røverhulerne ved SKAT. Nogen husker måske, at jeg har skrevet om SU-skandalen fra Barcelona tidligere (ellers se her), og nu kommer den og bider mig i knæhaserne igen. For ved I hvad? VED I HVAD?! Når man har boet i udlandet og ikke har fået udbetalt SU, er man ikke skattepligtig i Danmark i den tid. Og dermed får man heller ikke skattefradraget. Hvilket helt konkret betød et skattesmæk på næsten 7000 kr(!) for mig. AAAAAARGH! Bah #4. (Jeg har dog søgt om at være skattepligtig i hele året nu, så vi krydser lige fingre for, at det går i gennem, hvad? Så skal jeg nemlig have 3000 tilbage, hæ.)
Nå. Nok brok. Jeg har også været sammen med rare mennesker, lagt gode planer, er klar til Kuala Lumpur, og på fredag tager vi til London. Livet er ikke helt skidt alligevel (...7, 9, 13).

Og hey, jeg fandt en af mine gamle jakker i dag! Den ville have været noget så fin, hvis det altså ikke var fordi, den blev kørt ned i december 2004. Det er alligevel ikke alt, man kan lappe...

10 kommentarer:

 1. Jeg håber da ikke at du var inde i jakken, da den blev kørt den! Det ser da voldsomt ud! Og så sender jeg lige en masse god karma afsted til dig, så både London og Kuala Lumpur bliver en bedre oplevelse end mødet med Skat og jobcenteret :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo desværre - men den, min cykel, cykelhjelm og bilens kofanger tog heldigvis det værste, så jeg slap med lidt skrammer. Suk, cyklen var ikke engang et år gammel! Men okay, jeg skal nok ikke brokke mig, når jeg slap så heldigt ;)
   Og tak! Det kan næsten heller ikke blive andet end bedre, ha ;)

   Slet
 2. Sender altså lige god karma til dig! :-)

  Knus
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - jeg tror, det er nået frem, denne uge går i hvert fald meget bedre indtil videre (...7, 9, 13) ;)

   Slet
 3. Du er da en ægte Hoarder, hvis du har gemt en ødelagt jakke i 10 år ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, det var endnu værre, da jeg ryddede op i vores kælderrum for nogle år siden. Der var næsten ikke den ting, jeg ikke havde gemt, ha ;) Jakken er dog røget ud nu - det var jo ellers et tegn på min overvindelse af en pludselig død!(/stor skade) ;)

   Slet
 4. Ååååh din stakkel!! :D *aeae*

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også haft ret ondt af mig selv - det hjalp dog lidt, da den lokale Rema1000 lokkede med bland-selv-slik til 5 kr. for 100 g ;) Og jeres søde kommentarer!

   Slet
 5. Åh nej en uge. Jeg håber dog at det med SKAT går, for 7000 kr er fandme mange penge :O

  SvarSlet
  Svar
  1. Den var ikke helt heldig, men det kender du jo desværre lidt for godt :/ Og tak, det håber jeg også!

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)