fredag den 28. marts 2014

Sølvbryllupstur med børn - London #1

...det kan altså godt anbefales! Mine forældre havde som sagt skrottet morgensang og granranker, og i stedet sat kursen mod Englands hovedstad sammen med min søster og mig. Der blev hygget, spist scones i lange baner og SHOPPET. Jeg fik som sædvanligt trykket ukontrolleret på mit kameras udløserknap, så jeg har delt billederne op for vores alle sammens skyld, ha. Vi starter med en god blanding af Millenium Bridge, Tower Bridge, og hvad der ellers lå deromkring:

Selvportræææt - og så med Sct. Paul's Cathedral i baggrunden, som min far bemærkede. Øh, nå ja. Det var jo meningen fra starten, ikke? Host. Nogen havde glemt at skrue op for varmen, og det var KOLDT. Hvor ugæstfrit.

 Sød pige i pææææn jakke (...som er min(!). Efter at jeg har haft den i mindst 10 år, mener min søster dog, at det er hendes tur til at lufte den) foran den der bro.
 Tower Bridge! Noget så pæn.
 ...det er ikke kun mig, der får min far til at tage billeder, ha.

 Påskeægget så vi også på den lille gåtur - god rute.Åh, så pænt - kunne nogen ikke lige give Christian den Xs Bro en omgang? Meget gerne mintgrøn.

Fortsættelse følger. Nu vil jeg smide mig på sofaen og nyde resten af fredagen. I morgen skal jeg til Michael Learns to Rock-koncert og jeg glæææder mig - god weekend!

14 kommentarer:

 1. Ih, hvor er London altså fint! Jeg har faktisk aldrig besøgt byen, men kun mellemlandet i Gatwick, haha. Det ser ud som om I havde en fantastisk tur, Stine :-D Mine forældre valgte så morgensang og granranke i oktober, men det var nu også hyggeligt ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu bliver jeg jo helt chokeret, når du aldrig rigtig har været i London :O Jeg troede ellers, at I havde været alle steder, haha. Men London er i hvert fald rætti' fin, og bestemt en tur værd :) Jeg var heldigvis også med til granranker og morgensang for mine bedsteforældre og moster+onkel i 2012, hvilket var noget så hyggeligt, men ikke lige noget, mine forældre havde behov for - og jeg klager i hvert fald ikke over måden, det blev fejret på i stedet ;)

   Slet
  2. Haha, ja vi starter længere ude i verden og så bevæger vi os ind til Europa ;) Ej, jeg har vidst ikke nogen holdbar undskyldning ;)

   Slet
  3. Så kan det være, at når I er kommet i 30'erne og har brug for noget mere afslappende, så kan I lige tage et smut til London, ha ;) Ej, jeg har også alt for mange europæiske storbyer, jeg længes efter at udforske - gi' mig Rom, græske øer og Berlin!

   Slet
 2. Jeg har kun været i London én gang og det er 10 år siden. (Man er altså gået hen og blevet lidt gammel i det, når man kan sige, at noget som helst er 10 år siden...). Dengang var jeg også mægtig fascineret af Tower Bridge. Man får jo helt lyst til at tage til London igen, når man kigger på billederne! :)

  /Cindi

  www.cherriesandsunflowers.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, det er rigtigt, det er altså lidt utroligt. Og det kan kun anbefales at tage et smut over og kigge lidt på Tower Bridge og de andre pæne ting igen :) Jeg var der for 2,5 år siden, og det kunne godt tåle et gensyn ;)

   Slet
 3. Hvor er jeg misundelig!! Det ser bare så hyggeligt ud - jeg var selv på studietur i London, i 8. klasse og vil så gerne tilbage og genopleve byen (læs: og pubsene) som voksen. Især en sejltur på Themsen og en tur i Dungeons må prøves endnu engang. Og en tur i The Eye. Hvis jeg da tør. Og tillykke med de gamle, vores har også sølvbryllup i næste måned (:

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også noget så hyggeligt :) En studietur til London lyder også skøn, selvom der ikke var pub-besøg dengang, ha.
   Og mange tak! Tillykke med jeres også, jeg glæder mig til at se, hvad I alt finder på ;)

   Slet
 4. Tillykke med dine forældre! Mine forældre valgte heldigvis også rejsemodellen, da de havde sølvbryllup for 10 år siden (ja, jeg er også ved at være gammel ;) ). Dengang var det dog festen, der blev byttet ud, så de blev også fejret med morgensang på dagen. Vi var i Brasilien og besøge en brasiliansk udvekslingsstudent, vi havde haft boende i et år. Vi holdt jul og nytår derovre og boede hos hans familie, og det var rigtig fedt at opleve, hvordan de holder det. London er nu også en fed by... måske jeg skal foreslog det til deres 60 års fødselsdag i maj ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Ha ha, det kunne også bare være, dine forældre var vildt unge ;) Morgensang kan simpelthen også være så hyggeligt, så godt I fik det med. Og rejsen! Det er altså virkelig bare smart, og specielt når I kunne kombinere det med udvekslingsstudenten. Og det er bare om at presse på med 60-års-Londons-tur ;)

   Slet
 5. Hvor ser det bare skønt ud. Er slet ikke misundelig over du har været i London, hihi :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det bestemt også :) Til gengæld smutter du til USA om lidt, det kan jeg så til gengæld sige, at jeg er meget misundelig over ;)

   Slet
 6. Fantastiske billeder, og hvor er London skøn, vil så gerne derhen! :)
  Kig gerne forbi, knus.
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Og London er nemlig rætti' dejlig, det er bare om at komme afsted ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)