lørdag den 1. marts 2014

RALLEEEEE


 Man var ikke i tvivl om, at det var en Rasmus Seebach-koncert ;)

 To gange Seebach - Rasmus + Nikolai.I går var en af de aftener, der skriver sig ind på listen over dem, der bliver husket længe. Rasmus'en over dem alle, Seebach, gæstede Sønderborg, og jeg havde selvfølgelig solgt min højre nyre og købt billetter, inden de blev udsolgte i oktober(!). Og det var ALLE pengene værd! Min sidste koncert med ham var på en udendørsscene i 2012, men det nye show er en hel del mere imponerende - på trods af, at det her blev holdt i en håndboldhal, og alt fyrværkeriet ikke måtte affyres. Men pyt, vi havde stadig hjertekonfettien. Og Ralle.
Og hallooooo, gæt lige aftenens absolutte højdepunkt?! Det første billede afslører det nok, ha - sjældent har man set mig gladere og mere ekstatisk end i gyden bag Buddy Holly i Sønderborg, hvor Evapigen og jeg stalkede os hen til at finde ham, efter at han havde forladt selvsamme Buddy Holly gennem en bagdør. Men så let narrer man jo ikke os, vel? Hæhæhæ. Mega rar type. WUHUUUUUUUUUUU!!!

4 kommentarer:

 1. Rasmus<3 Var inde (siger man ude hvis det var på en festival..?) for et par år siden, selvom det øs regnede og det var hamrende koldt, forstod han bare at bringe godt humør og glæde ud til hele publikum. Stor respekt for at kunne holde gejsten ved hos alle os våde rotter ude på marken! og selvfølgelig var der også masser af konfetti! :-)

  by the way, tak for en god blog, som jeg har været tro følger af i lang tid :-)
  hilsen Marie
  http://wywir.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig lige det, det er altid en fest med ham og hans humør - og konfetti, specielt den hjerteformede slags ;)
   Og taaaak, hvor er du sød! :)

   Slet
 2. Åh søde Rasmus. Han redder mit knuste hjerte, med hans musik lige nu <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh nej, det er jeg ked af at høre :( Godt at Rasmus kan hjælpe en lille smule.

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)