tirsdag den 4. marts 2014

Mumikup

Der er kun én ting, der er bedre end en Mumikop, og det er et Mumikup. Høhøhø. Og det var netop hvad jeg lavede forleden på DBA. De her fire dukkede pludselig op til en meget pæn pris - og da family-kruset er udgået, og Mumi på isen også havde undsluppet min samling indtil da, var der ikke noget at gøre. Nuirj, familie-kruset er simpelthen SÅ fint, jeg elsker at hele Mumifamilien er på. Og at det nu er mit, ha.

Men hå hå, det største Mumikup må alligevel næsten være dette:

Hviiiiiin! Nogen husker måske mit første ekstatiske indlæg om Mumi Jubilæumskrusene. Med udover at være helt enormt søde, var det desværre ikke den 'sjældne' slags - hvert sjette krus er udstyret med et par briller indvendigt, men altså ikke dem jeg modtog. Jeg overvejede lidt at sælge min højre nyre for at erhverve mig et på Ebay, men det ville min økonomiske sans alligevel ikke tillade. Og hurra for det - for lige pludselig stod de her tre og ventede på mig i den lokale Inspiration! Hvor heldig har man lige lov til at være?! Jeg skyndte mig i hvert fald at nuppe dem, og hjembragte glad mit bytte. WUHUUUU!

10 kommentarer:

 1. Åh, al den mumikærlighed! Jeg elsker det! Family-sættet er simpelthen så fint. Jeg hapsede krus og skål på eBay for et års tid siden, og jeg glædes hver gang jeg ser på det! Ren mumilykke!

  .. Og sejt med ekstra sjældne udgaver af det nye krus også. Må i Inspiration og kigge dybt i krusene dér snart også.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig bare SÅ fint! Tillykke med dit køb, jeg håber også at kunne tilføje skålen til min samling engang - men indtil da har jeg krusene her og alt mit andet Mumi at glæde mig over. Det er også ren Mumilykke!

   Jeg krydser fingre og ønsker held og lykke!

   Slet
 2. Mumikruset findes som kande også :-) Det hapsede jeg på DBA for snart længe siden. Tillykke med dit kup!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har godt set den, den står på min liste over gad-virkelig-godt-have-Mumi-ting ;) Jeg har bare ikke været så heldig at finde den (endnu!) - det plejer tit at gå for hurtigt på DBA til at det er mig, der går ud som Mumi-sejrsherre - men ikke denne gang. Wuhuu! Så mange tak, og i lige måde!

   Slet
 3. Åh, der er intet som et godt porcelænskup!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det er fantastisk! Jeg var også helt oppe at køre, ha.

   Slet
 4. Jeg har også lige købt 2 på Smartclub...ingen briller til mig heller :-(
  Hvis du vil sælge et jubilæumskrus med briller, vil jeg gerne aftage ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Æv! :( Men tillykke med jubilæumskrusene i det mindste, for de er i hvert fald også fine - ret ondt af Arabia at få os til at synes mindre om dem, fordi de har lavet en VIP-udgave. Tsk. Briller til folket!
   Hæ hæ, desværre ;)

   Slet
 5. Ønsker du at sælge din nyre? eller søger du efter en mulighed for at sælge din nyre for penge på grund af økonomisk nedbrydning, og du ved ikke, hvad du skal gøre, så kontakt os i dag, og vi vil tilbyde dig et godt beløb til din nyre. Mit navn er (doktor Elvis Whyte) er en phrenologist på vores hospital, jeg har specialiseret mig i nyreskirurgi, og vi beskæftiger os også med køb og transplantation af nyrer med levende en tilsvarende donor. Kontakt Email: doctorelviswhyte@gmail.com eller whatsapp +2347083629144 for mere information

  SvarSlet
 6. Du er velkommen til VANTAGE MEDICIN CENTER, her får du den maksimale tilfredshed, du har brug for, og din tilfredshed er prioritet. Jeg vil også bruge denne lejlighed til at introducere mig selv, jeg hedder Dr. COLLINS, jeg er vicelæge for ovennævnte organisation..Vi handler med specielle nyretransplantationer og behandling af alle slags sygdomme og sygdomme. Jeg vil have dig til at vide, at du er til højre, hvor du kan sælge dine nyrer OK.

  E-mail: infovantagemedicalcentre@gmail.com

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)