søndag den 11. maj 2014

Lånte fjer


Se, en påfugl! De vandrede glædeligt rundt om dagens destination, Pandekagehuset ved Kvie Sø, hvor jeg i dag var til konfirmation. Det betød også, at jeg var oppe 5.15(!) efter 3,5 times søvn (der var det der Eurovision lørdag, jo), og først var hjemme for et par timer siden. ZzzZzZZz... Nærmere reportage og outfit følger, NU skal jeg i seng. Gab.

PS - kender i typen? :

'Stå lige stille mens jeg tager et billede til Instagram. Vi matcher jo!'.

6 kommentarer:

 1. Neeej, et flot billede! Okay, det lød overhovedet ikke begejstret... Men altså, virkelig! Sådan en påfugl er jo det flotteste!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha! Det er lidt svært nogen gange, det der med at få skrevet det, man egentlig mener. Der kommer internettet alligevel lidt til kort :p Men tak, den var seriøst pæn, den påfugl!

   Slet
 2. Åh hvor er den smuk! Jeg tror dog ikke, jeg ville turde komme så tæt på :D Er det ikke noget med, at de er sure, når de "folder sig ud"? Måske er det bare noget, jeg bilder mig ind. Det kunne snildt passe..

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er virkelig pæn! Altså, uanset hvad der var sket, var det jo blevet et godt billede, og det er jo det eneste, der tæller, ikke? Jeg kaster mig frygtløst ud i alt for at få et godt billede, ha ;) Min teori var dog, at de folder sig ud, for at vise sig, men jeg skal heller ikke kunne sige, om det passer. Måske godt nok, at jeg ikke kendte til din teori, så havde jeg nok alligevel ikke turdet gå så tæt på ;)

   Slet
 3. Påfugle-selfie ! <-- Er vild med det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak ;) Jeg jagtede nok også det stakkels dyr med kameraet lidt for længe (af forskellige omgange), og PUF!, lige pludselig foldede den sig ud i fuldt flor. Mission accomplished ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)