onsdag den 28. maj 2014

To skovsnegle

Jeg er begyndt at bruge sådan en øjenbrynpen - totalt last mover, jeg ved det godt. Jeg er vild med markerede øjenbryn til andre, men de første gange jeg prøvede det selv, følte jeg mig godt nok lidt som ovenstående kat, ha. Nu er vi bare bedste venner (altså, øjenbrynpennen, katten kender jeg alligevel ikke), og det er faktisk rart at have bryn, der matcher min hårfarve. Jeg er fan!

4 kommentarer:

 1. Er også først lige begyndt - er mega langsom! Det var først da min frisør begyndte at tegne dem op at jeg kunne se det gjorde en ret stor forskel!

  Det er i øvrigt Samhaseyebrows katten ;) http://instagram.com/samhaseyebrows en af mine favoritkatte på instagram!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæ hæ, jeg er glad for at høre, at jeg ikke er den eneste! Her var det faktisk min søster (der er 5 år yngre, altså), der kunne inspirere mig til at opdatere mit hverdagslook. Jeg arbejder bare stadig lidt på, hvor meget der skal påføres for at undgå skovsnegle-looket, ha

   Jep, jeg har også linket til ham i indlægget - men jeg kan egentlig godt se, at man ikke kan se linket så tydeligt :p Balder er en af mine yndlings-instacats ;)

   Slet
 2. Sådan havde jeg det virkelig også første gang jeg begyndte at tegne mine øjenbryn op :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæhæ, glad for at jeg ikke er den eneste! :D Nu er jeg dog ret afhængig af det, det gør virkelig en stor (positiv) forskel :D I hvert fald på mig ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)