torsdag den 22. maj 2014

Gæstestjerne og sommertøj

 Øreringe: Pieces: Silketop: Genbrug. Nederdel: Asos. Sandaler: Target. Gæstestjerne: Mis med de grønne øjne.
Jeg er ret vild med det der sommervejr. Om vinteren går jeg næsten ikke i andet end jeans, men når først temperaturerne overstiger de 15 grader, så er det væk med alle bukser og frem med alle kjoler. Wuhuu! I hvert fald så længe det varer - det kan man jo aldrig helt være sikker på her i Danmark. Hvilket også er okay rart, når man er typen, der har det med blive transformeret til en omvandrende sveddispenser i sommervarmen, ha. Men der er ingen tvivl om, at det er sommertøjet, jeg foretrækker, og i dag havde jeg taget et rart og luftigt sæt på. Silketoppen er en af mine nyeste genbrugsfund - 10 kr. måtte jeg slippe, seriøst ren foræring. Ikke at jeg klager, selvfølgelig.

Husets tredje beboer har diskret sneget sig med i dagens fotosession. Hvis man forlader huset på gåben mens den lille pelsklump er ude, kan man være rimelig sikker på at få følgeskab(/sin egen personlige stalker, der ikke forstår et 'hjem med sig'). Derfor var det næsten uundgåeligt med selskab på billederne - man skulle endda tro, vi havde øvet poseringerne, ha.

8 kommentarer:

 1. Årh, det er da bedårende, at kattemissen ville med på billedet! Jeg har det omvendte problem med Frank. Han HADER kameraer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, det var så sødt! Normalt lister han bare lidt rundt i baggrunden, hvis han er ude, men her var der modella for alle pengene. Jeg tror faktisk godt, at mis kan lide kameraet - og hurra for det ;)

   Slet
 2. Jeg er VILD med den top! Hvor er det godt fundet :) Og så til en 10'er. Verden er bare venlig engang imellem!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg er også rætti' glad for den! Den lå og gemte sig (øverst) i en kasse med undertøj, så mit gode genbrugs-håndværk (kan man sige det? Ha) kom mig endnu engang til gode. Yay!

   Slet
 3. Jeg tror jeg skal med dig på genbrugsjagt ;) Haha. Jeg vil også have silke foræret til en 10'er! (at jeg i det mindste burde gøre en indsats og opsøge genbrugsbutikkerne, det snakker vi ikke om...)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ellers den sikre vej til at blive dødsfjender, i hvert fald hvis man bruger samme størrelse og har samme stil, ha ;) Og det er da for dårligt, at sådanne gode køb ikke bare finder vej af sig selv, hvad? Du må på genbrugsjagt, næste gang du rammer Als ;)

   Slet
 4. Hold op et skønt outfit, og sød kat du har dig der!

  Kig gerne forbi min blog, hvis det lyster. Knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, jeg følte mig også rætti' sommerpæn, ha. Og tak, Mis-med-de-grønne-øjne er en rigtig lille charmekat ^-^

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)