søndag den 22. marts 2015

Julen varer lige til påske - julegaver 2014

Det var jo engang, at det var jul, og jeg fik lidt julegaver. Jeg fik dem flået op, nydt dem og affotograferet dem, men de nåede aldrig bloggen - før i dag! Udover at være mit kreative fristed er bloggen også en slags online fortælling fra mit liv, så når jeg om 10 år kigger tilbage, vil jeg også gerne være i stand til at se, hvad jeg fik til jul i 2014, ha.

Uden nærmere omsvøb præsenterer jeg hermed årets julegavehøst 2014:

Juuuuletingene - Årets Mumi-sæt er uundværligt, og se da lige, hvor fint, det er! Er helt trist over, at det ikke er med mig her i Barcelona. Livet som materialistisk udlandsdansker er hårdt...
Hoptimisterne er heller ikke til at stå for, og jeg glæææder mig til engang at pynte op med dem til jul. Og snemanden kan man vist godt trække lidt længere, sne er jo ikke nødvendigvis en juleting, hæææ.

Lidst tekstiler - det fineste Kimono-sæt fra Bon'a Parte, flåååt mønster og i den lækreste kvalitet. Blødt, blødt mintgrønt(!) tæppe tørklæde fra H&M og fancy handsker.

Sprut! Danske forsyninger er altid godt, hææ. Sidste bog om Olympens helte, som jeg har store forventinger til, og satser på at nyde i solen her i Spanien. Og lyskæden? Geniaaaal! Lille ting, stor effekt - se den i aktion her.

Smukkeseringstingene - verdens fineste glimmeræske (fra Tiger!), forsyninger af yndlingslæbepomaden, -håndcreme og -mascara og seriøs opfyldning af Depend Gellack-sættet. Skidtet bliver ikke længere solgt i Danmark, men stadig i Norge, så jeg kunne jo lige så godt ønske mig det hele på én gang

Og sidst, men ikke mindst, diverse fine ting. Min ræve-besættelse lader sig vist ikke skjule ;)

Igen i år(/okay, sidste år...) en dæjli', dæjli' samling af fine ting - mange tak til alle de rare mennesker, der endnu engang gjorde gaveoppakningen til en fornøjelse!

Og hey, nu er det ikke så længe til min fødselsdag, hæææ! 5. maj er det tid til næste gavehøst (...eller hvordan det nu lige bliver med min udlandsresidens. Vi får se!).

2 kommentarer:

  1. Hihi sikke nogle dejlige julegaver du har fået :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Jaaaah, så fint :D Min familie og venner kender mig godt ;)

      Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)