tirsdag den 24. marts 2015

La Molina - på ski fra Barcelona


En lørdag i slutningen af januar stod jeg alt, alt for tidligt op, tog tre af mine venner under armen, steg ind i en bus og lod mig fragte nordpå mod bjerge og sne. Jeg er stadig totalt overvældet over, hvor let det er at komme på ski fra Barcelona, der jo ellers er kendt for et noget varmere klima. For 70 euro i alt (transport, liftkort, skiudstyr, forsikring) er man pludselig kørende en hel dag, og dét er jeg ret meget fan af! (Find billetter her, hvis det skulle have interesse) Og det var simpelthen SÅ skønt. Omgivelserne var fantastiske, selskabet var fantastisk, og bare det at være ude af Barcelona og slappe helt af var fantastisk.


Skiområdet var La Molina, der er forbundet med det nærtliggende skiområde Masella, og det er skønt! For mig, der har været mest vant til at stå på ski i Østrig, er der nærmest luksusforhold - brede pister med få mennesker på, meget lidt kø og et rætti' godt udvalg af blå og lyserøde pister. Jeg er mest typen, der bare suser afsted, og det er sådan nogle pister altså ret velegnede til, hæææ. Og jeg væltede ikke!

'But first, let me take a selfie' ;)


 På toppen af verden! ...eller, i hvert fald af det her bjerg, ha.

Men æh, så var det, at sigtbarheden pludselig forsvandt. Vi stod på ski inde i en sky (wuhuuu) samtidig med at det sneede ret voldsomt, så det var egentlig ikke, fordi vi kunne se så meget. Men ned kom vi da - selvom det muligvis tog en smule længere end planlagt, hæ.
Åh, så dejlig en tur! Jeg nåede at være afsted tre gange denne her sæson, og kunne snildt have været afsted flere gange, hæ!

2 kommentarer:

  1. Alligevel imponerende at man kan bo i Barcelona og så let og (relativt) billigt kan stå på ski for en dag. Det er jo ikke det første man tænker, som en udflugtsmulighed derfra. :)

    SvarSlet
  2. Ja, ikke? Det overraskede også mig, men dejlig, dejlig overraskelse ;)

    SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)