søndag den 25. september 2011

4. maj 2015


Jeg skal så meget giftes, før jeg bliver 25! Med mindre jeg i mellemtiden udvikler præference for øl, æg, vand og kanel i lange baner, selvfølgelig. Hmm.

6 kommentarer:

 1. Haha. Jeg fik slet ikke kanel. Man skal bare flygte langt væk på sin fødselsdag, det er tricket ;)

  SvarSlet
 2. Jeg fik ikke kanel, men kunne heller aldrig drømme om at give andre - synes det er en vildt nederen tradition! (Du er i øvrigt ikke særlig gammel, hehe, hilsen en som er)

  SvarSlet
 3. Jeg synes også det er en ret nedern tradition, der hører fortiden til. Det er jo nærmest mere regel end undtagelse, at man IKKE er gift inden man er 25 år. Næsten alle nu om dage skal have kanel på deres 25 års fødselsdag. & når alle skal have, så er der ikke rigtig noget sjovt i det. Men ligesom Bex foreslår, så regner jeg også med at flygte til langbortistand, når min dag kommer. Haha

  SvarSlet
 4. Bex: Ha ha, ja det kan man jo også gøre ;) Men hvis man gerne vil fejres/holde noget, så er det ikke helt en mulighed. Jeg satser dog på, at jeg har sødere venner ;)

  Stine: Nej jeg holdt mig også ude for løjerne, så forhåbentligt husker folk på det. Plus at jeg heller ikke ville acceptere sådan en behandling, synes det var ret tæt på at være direkte ondskabsfuldt, den måde det blev udført på. Dårlig tradition.
  Og ja jeg nyder min ungdom lidt endnu, ha ha ;)

  Michelle: Det er nemlig rigtigt, det sjove er gået af det, og det mindede også lidt for meget om ren afstraffelse. Jeg synes, kanelsnegle og små poser med kanel er meget sjovt, jeg kan sådan set godt lide traditioner, men synes bare, at det bliver for meget.
  Og så siger jeg held og lykke med at krybe i skjul, ha ha.

  SvarSlet
 5. Måske burde jeg prikke lidt til Lars - Han bliver 25 om et år :P Til gengæld skal vi jo så pludselig have jævnt travlt, hvis vi skal giftes inden! Yrrkk!

  SvarSlet
 6. Janne: Det lyder som en rigtig god ide! :p Og altså, hvis man har travlt, så keder man sig ikke, og det er jo også en fordel ;)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)