tirsdag den 13. september 2011

Det gyldne outfit


Til festen i fredags var det perfekt lejlighed til de store, flotte kjoler, så jeg havde selvfølgelig mega tøjkrise torsdag aften og endte ud i et andet outfit fredag. Hø. Men her er, hvad jeg kom frem til, efter mit klædeskab havde kastet op over hele lejligheden:

 Cardiganblazer: Genbrug. Kjole: H&M The Garden Collection. Sko: Bianco.

Min absolutte yndlingskjole (: Sådan en septemberfest er lidt af en udfordring for kuldskære mig, men jeg overvandt lysten til sorte strømpebukser, benyttede mig af strømpebukse-tricket og smed en varm blazer/cardigan på.


Min søde søster havde sat mit hår i en kæmpe, høj knold (tak ❤), så behøvede jeg heller ikke så høje sko, ha ha. Min bedstemor mente, at jeg lignede en ballerina fra svanesøen, lige før de dør. Øh, tak, tror jeg.


Dejlig varm. Perfekt cardigan fundet om onsdagen til 40 kr.. Min kæreste mener dog, at den ligner et gulvtæppe, hmm. Nå, så længe han ikke træder på den(/mig), er det vel okay.


Aftenens detaljer, den fine kjole og den grove cardigan. Perfekt til september, perfekt til mig.

7 kommentarer:

 1. Rigtig flot kjole, elsker detaljerne :-)

  SvarSlet
 2. Haha, hvor sjovt, at du har spejlvendt det ene billede, du har bare glemt, at "tillykke" teksten også spejlvendes, heeh.. Og fint tøj :D den ligner ikke et gulvtæppe ;) godt jeg næsten også fandt den til dig :D

  SvarSlet
 3. Så flot! Dét er min søster :D

  SvarSlet
 4. Lea: Uh, det er ogå min yndlingskjole :D

  Natasia: Jeg har ikke glemt det, men vurderede, at det også var helt fint sådan. Jeg håber ikke, det ødelagde helhedsindtrykket for dig ;)
  Og mange tak :D Det er jeg glad for at høre, og ja det var godt, du kunne hjælpe mig lidt ;) Iben var i hvert fald meget imponeret over, hvor sød du var til at finde ting til mig også :D (ja og det var jeg også ;) )

  Iben: Årh, hvor er du sød :D Og jeg har da bare en søster, der er lige så flot :D

  Sandra: Mange tak! (: Men det kan jo næsten heller ikke blive andet med den flotte, flotte kjole :D (jamen jeg er altså bare forelsket i den, det kan jeg jo ikke gøre for ;) )

  SvarSlet
 5. Du ligner da en million! :)
  Hehe...svanesøen lige før de dør.....hmm....ja, jeg kan godt forstå, at du ikke var heeelt sikker på den kompliment ;)

  SvarSlet
 6. Malsen: Mange tak! (:
  Ha ha, ja det var da altid noget, at hun ikke sagde det, mens hun havde en stor kniv i hånden ;)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)