lørdag den 24. september 2011

7,2 kg sommer fra H&M


Det er hvad der sker, når H&M smøler med at sende og samtidig har det ene fantastiske tilbud efter det andet, hœ hœ. Det var dog ikke alle 7,2 kg, der var til mig, min søsters to par sko og tøj (det i kassen) hjalp også på vægten. Så i virkeligheden har jeg jo slet ikke købt så meget (host).


Haps! Det bliver jo også sommer næste år (7-9-13), og til de priser kan man jo blive nødt til at lave lidt lagerføring. Men en stor del af det kan da heldigvis allerede bruges nu.


Jeg tog ikke billeder af det hele på (det havde også været lidt af et projekt, ha ha), men her har jeg fået slynget hele tre af stykkerne på på samme tid. Jeg ved dog ikke helt, om jeg beholder strikken, kan ikke finde ud af, om jeg gider, at den ikke er længere. Hmm. I det mindste er ærmerne i hvert fald dejligt lange ;)

I aften skal jeg til min første 25 års fødselsdag (uh - kanel, hœ hœ), så jeg skal have planlagt et outfit. Og lavet lidt lektier, det er jo det, man har weekenden til(?). Og så måske et lille smut i genbrug for at købe alle de ting, som jeg absolut ikke mangler. Det skal nok blive en god lørdag ;)

8 kommentarer:

 1. Strikken er virkelig fed! Du kan bare smide den i min retning ;)

  SvarSlet
 2. Jeg havde også bestilt virkelig mange af de der utroligt billige ting, men der var gået noget galt med forsendelsen så pakken blev sendt retur uden at jeg fik mulighed for at modtage den. Og da jeg bad dem bestille det hele igen, var der ikke de samme rabatter på :(

  Til gengæld modtog jeg i går en pakke med 94 ting i. 10 til Jens :P

  SvarSlet
 3. Du må ha' verdens største garderobeskab!

  SvarSlet
 4. Er SÅ misundelig!!

  SvarSlet
 5. Synes strikken er fed - du kan jo sagtens have noget på nedenunder, så du ikke flasher maveskind :P

  SvarSlet
 6. Emma: Ha ha, så skal jeg godt nok kaste langt ;)

  Stine: Ej hvor træls. Og for dårligt. Ved mig havde de bare fusket med priserne, men de 120 kr. fik jeg heldigvis igen.
  Og wauw må jeg sige, det var godt nok en pæn slat. Både til dig, men også de ti til Jens, gid jeg kunne lokke min kæreste i samme retning :p

  Fru Buur Bækgaard: Æhm, nej jeg er bare kreativ bare i stedet. Selvom min kæreste nok er mest tilbøjelig til at kalde det rod, ha ha.

  Anonym: Jeg synes nu også, det var nogle ret gode køb :p

  Janne: Ja det havde jeg så sandelig også tænkt mig, ha ha ;) Men jeg synes bare det er træls, at skulle gå og hive ned i den hele tiden. Problemet er bare, at det jo er så pæn, ha ha ;)

  SvarSlet
 7. Hvis du sender den tilbage, vil jeg gerne købe den :-)

  SvarSlet
 8. Anonym: Ok, det skal jeg huske (:

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)