torsdag den 15. september 2011

Varme nyheder ved H&M

 

Frakke 500,- Tunika 200,- Strik 200,- HERREstøvler 350,-
Kjole 130,- Støvler 200,- Strikjakke 350,- Frakke 500,-

H&M har her i morges smidt alt for mange lækre efterårs- og vinterting op. Jeg fandt i hvert fald hurtigt nogle ting, der gerne måtte flytte ind. Ærgrer mig også over, at støvlerne øverst til højre er til mænd og kun fås fra størrelse 41 af. Men damestøvlerne ligner nu også en sikker måde at holde fusserne varme vinteren igennem, uhm. Strikjakken/blazeren er også sådan en, der er designet til lige mig. Nå, indtil jeg finder min personlige sponsor vi jeg vente med længsel på udsalget. Det skal jo nok komme, hæ hæ.
T-shirt 80,- Kjole 200,-

Og lige lidt fine ting, der nok ikke holder mig så varm, men i stedet kunne varme mit hjerte. Jeg er helt vild med striberne på T-shirten, så den ryger nok med, næste gang, jeg bestiller. Kjolen behøver ingen introduktion, den er bare pæn. Be' om.

7 kommentarer:

 1. Hey you :)
  Har du egentlig fundet en praktikplads til foråret? :)

  /Lise

  SvarSlet
 2. Hejsa (:
  Ikke endnu, men jeg har ansøgniger liggende nogle spændende steder. Så jeg venter spændt på svar (: Hvad med dig?

  SvarSlet
 3. Årh jeg ville gerne have den der striktrøje! Og det er nu også en flot t-shirt, du har fundet :)

  SvarSlet
 4. Har lagt tshirt og jakke i kurven ;) (så må vi se om de kommer videre) Og støvlerne er da godt nok billige og ser meget varme ud, det frister lidt!

  SvarSlet
 5. Bitten: Den er også rigtig sød! Og ja den er så fin, bliver altså nødt til at have den (:

  Stine: Det lyder som et godt valg ;) Jeg håber på at møde støvler mm. i en rigtig butik, og så kan jeg heller ikke garantere, at det bliver stående der ;)

  SvarSlet
 6. Jamen er ved at søge et sted, også et ret godt sted tror jeg :) Glæder mig bare såå meget til at få svar så man kan få lov at fortælle det, du ved :)

  /Lise

  SvarSlet
 7. Ja og specielt hvis det er et positivt svar ;) Og jeg glæder mig også, mange af mine veninder har fået/er tæt på, så jeg venter også bare spændt. Og man vil jo heller ikke tale for meget om det, hvis det nu ikke lykkedes, nej. Jeg krydser i hvert fald fingre for os begge (:

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)