søndag den 16. september 2012


...var svaret, da vi i fredags vandrede på posthuset, og efter 20 minutters kø spurgte damen ved kassen, om hun snakkede engelsk. Og det var der tilsyneladende heller ingen af hendes 4(!) kollegaer, der kunne. Nåmenæh, jamen så går vi da bare igen... Men vi havde jo ligesom de der nøgler til lejligheden i Sønderborg (ahæm), der skulle sendes hjem. Så dagen efter havde vi allieret os med Google Translate og skrevet en pæn seddel til dem. Så efter en halv time på posthuset, var det fikset. Hurra for den spanske effektivitet. Fik jeg forresten fortalt, at alle butikker har lukket i dag? Som i også supermarkederne. Vi må hellere tage til stranden og spise nogle is i stedet ^-^

4 kommentarer:

 1. Generelt er de ikke særligt villige til at snakke engelsk i Barcelona! De fortrækker catalansk, så hvis du fx spørger om noget på spansk, ja så får du lige et svar på catalansk!!!

  Men det er nu en dejlig by - og hurra for google translate :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Problemet er også, at de ikke er i stand til at snakke engelsk. Og/ellers bare er utroligt lidt servicemindede. I hvert fald dem, jeg har været i kontakt med.

   Men ja der er heldigvis også masser af gode ting ved byen :)

   Slet
 2. Spaniere er ekstremt dårlige til engelsk. Selv hotelreceptionister (!!!)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er simpelthen utroligt. Og specielt i sådan en stor turistby.

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)