tirsdag den 18. september 2012

Tredje gang

Triumf!

...er vist lykkens gang :) Vi var jo ude at kigge på en lejlighed i fredags, der sådan set var okay, men ret indelukket og lidt slidt. Tror egentlig, det ville være ret trist at bo der i 9 måneder, og det er nok ikke den bedste fornemmelse at have om en lejlighed. Alligevel var jeg tæt på at slå til, bare for at have noget. Min bedre halvdel slog dog koldt vand i blodet på os begge, og bookede tid til en anden lejlighedsfremvisning mandag. En fin lille lejlighed tæt ved stranden, der var pæn - på billederne, altså. Da vi kom op i lejligheden, var en del ændret, der var ingen aircondition som lovet, og der var meget slidt (og beskidt, for den sags skyld). Dog virkede den som det bedste alternativ, og vi havde egentlig besluttet os for den. Indtil vi fandt en tredje, som vi liiige kunne nå at se mandag aften, inden vi besluttede os helt. Og hurra for det! Den tredje lejlighed var simpelthen så fin, perfekt placeret til vores strand- og metro-behov, og med udsigt til bjergene (når man læner sig lidt ud over den ene altan, æhæ). Glæder mig til at vise billeder :)
I aften skal vi skrive under på papirer og den slags, og så kan vi forhåbentlig flytte ind onsdag. Kryds fingre for, at alt går glat :*

4 kommentarer:

 1. Yaaaay! Så skal du huske at ændre header. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Shh, det var der ingen, der havde lagt mærke til! *host* Var egentlig ved at fikse det i forgårs (hvad? Jeg har da ikke været tilbage i Danmark i mere end... 3 måneder, ahæm), men så kunne jeg ikke finde originalen, og gav vist op. Må være lidt kreativ i stedet (eller glemme den, og håbe, at alle andre gør det samme ^-^ ) ;)

   Slet
 2. Åh hvor skønt at i fandt en lejlighed! :D

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)