onsdag den 19. september 2012

Nu med lejlighed i det spanske


I går aftes fik vi underskrevet kontrakt, afleveret en frygtelig masse penge, og samtidig overrakt nøgler til lejligheden. Og vi undgik både at blive overfaldet, bestjålet og snydt i sidste øjeblik (7-9-13, siger jeg!), så i dag er vi parate til at flytte alle vores sydhavsfrugter (=4*23 kgs kufferter + 2 XL rygsække)  op til det, der svarer til en femtesal (hernede begynder etage-tallene først efter de to første etager) meget smal trappeopgang. Bliver interessant at se, hvor lang tid dét kommer til at tage. Æhæ.

Og lige en servicebesked: Med indflytning i lejlighed ryger vores hidtige Internet også, og der kan vist snildt gå en 7-10 dage, før vi får det oprettet igen. Suk. Jeg vil se, om der er andre forbindelser at snylte på, og ellers vil jeg nok opsøge noget net på diverse caféer af og til. Jeg har planlagt lidt indlæg, men udover det, bliver der ret stille her på bloggen i den kommende tid.

2 kommentarer:

 1. Iiiih stort tillykke Stine!
  Det er sgu da for lækkert :)
  Lise

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Og det er skønt, så er der den ting mindre at tænke på, og nu kan resten af tingene ordnes fra den hjemlige base :)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)