fredag den 14. september 2012

When in Barcelona

Jakke 60€. Sko 26€. Kjole 26€.

Vores nuværende residens er i nærheden af en ENORM Zara, og da vi ikke har haft tid til at smutte derind, måtte jeg jo lige sondere terrænet over nettet. Åh, så mange pæne ting! Specielt kjolen måtte godt flytte ind, men ellers ville det hele da være et meget pænt sæt. Hæ hæ. Nå, men heldigvis er det gratis at drømme, for med vores nuværende økonomiske situation er der ikke plads til shopping. Måske lidt i Primark, dog.

I dag skal vi ud at kigge på en lejlighed, og jeg håber, den er lige så pæn som billederne. Vi er dog også i et lille dilemma, da vi ikke helt ved, om vi skal satse på noget tæt på skolen eller stranden. Men nu må vi lige se først, om der overhovedet er noget til os, æhæ.

PS., husk at følge mig på Facebook for de små, daglige opdateringer herfra - f.eks. kan de nysgerrige finde ud af, hvorvidt det lykkedes os at få noget at spise i går ;)

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Det er den virkelig. Var inde i Zara og nusse lidt på den i går, så fin, altså.

   Slet
 2. Zara er jo fantastisk og man må godt shoppe når man er på ferie! Det er reglen :b jakken måtte gerne flytte ind med mig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror desværre ikke den regel gælder for 9-måneders udlandsophold med selvbetalt uddannelse (37.000 kr. er jo også en slat penge). Men åh, hvor var der mange fine ting i Zara!

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)