torsdag den 6. september 2012

Qual der Wahl


Det der med at pakke, det bliver aldrig min yndlingsbeskæftigelse. Man skulle tro, at det var lettere, nu hvor det er min anden gang pakning til et udlandsophold i år, men jeg vil stadig have DET HELE med. Ej, jeg har da fået en lidt bedre ide om, hvad jeg har brug for, men er stadig rigtig dårlig til at vælge. Æhæ - så store problemer, jeg går og tumler med.De udvalgte sko - jamen jeg har altså simpelthen brug for hvert et par! (og så får jeg et par efterårsstøvler ned i uge 42 og skal også have et par gummistøvler med, shh)


Og lidt bøjlestangstøj. Det største problem er den ukendte faktor, for hvor varmt/koldt bliver det, og hvad tager man på i skole? Så jeg har bare taget lidt af hvert med, og så får jeg besøg i efterårsferien, kommer hjem til jul, og får også diverse besøg i foråret, så der er plads til lidt udskiftning. Shopping har jeg jo ikke rigtig råd til, med alle de omkostninger - så er det godt, jeg har så meget tøj i forvejen ;)


...prøv lige at se, hvor godt jeg ramte! Jeg har 2*23 kg og en håndbagage med, og her ser vi første forsøg på at fylde den ene kuffert. Wuhuu!(/æv, at der ikke kan proppes mere i)

6 kommentarer:

 1. super fin blog du har dig :-)
  kig evt. forbi min

  // www.ma-day.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din yderst personlige kommentar.

   Slet
 2. Hæhæ, er det ikke din søsters mintgrønne vans jeg spotter? Anyways, de er for lækre! :D

  Kunne godt forestille mig hvordan det må være at pakke til så lang tid. Er ikke så sikker på jeg kunne gøre det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæ hæ, godt spottet - jeg har endelig fået vristet dem fra hende, og nu er de MINE :p

   Nej puha, man vil bare have det hele med!

   Slet
 3. Ih, hvor bliver det spændende for dig! :D Helt vildt så mange eventyr du kommer på. Du inspirerer mig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød, det er jeg glad for at høre! :) Er godt nok spændt på, hvordan det kommer til at gå, men vi må bare kaste os ud i det, og uanset hvad får vi en kæmpe oplevelse ud af det.

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)