lørdag den 11. maj 2013

Afslutningsmiddag

(indsæt selv gruppebillede - folk burde være hurtigere til at uploade sådan noget til Facebook, hva'? Hæhæ.)

I går aftes var der afsluttende middag for årgangen, så jeg smed noget pænt tøj på og troppede op sammen med ca. en tredjedel af vores over 100-mand store årgang. Som jeg skrev på bloggens Facebook var jeg en del i tvivl om, hvornår jeg skulle komme - "The meet time is 8:30 for a 9pm meal" - jeg overvejede mulighederne at komme dryssende omkring halv ti, klokken lidt i 9 og 8.30 sharp. Hmm. Som den dumme dansker jeg er, ankom jeg lidt i halv 9 - som den allerførste. Et halvt minut efter blev jeg dog mødt af en anden dansker, ha. 'Dryssende omkring halv ti' havde dog også været en god mulighed, for det var først der, maden blev serveret. Og så spiste vi hovedret 23.20(!). Åha, min indre dansker var jo klar til at se dyner på det tidspunkt! 
Men videre til aftenens outfit:
Øreringe, jakke og nederdel: H&M. Top: Zara. Sko: Al Campo (aka. det næsten-lokale supermarked - eksotiskt!). Neglelak: Forever 21.

Jeg var hoppet i lutter favoritter - paillettoppen var på for første gang (og jeg havde selvfølgelig glemt at fjerne mærkerne, ahæm), og var som lavet til at blive sat sammen med den nederdel. Perfekt match, hvis jeg selv skal sige det. Og det skal jeg.
Jeg droppede dog de høje sko til fordel for at par sorte ballerinaer, da jeg skulle transportere mig selv og vægtede komfort lidt højere. Undskyld.

PS., hvis I vil se mere smil på outfittet, er det også på Facebook, det sner. Appelsiiiin!

8 kommentarer:

 1. Du ser virkelig smuk ud i den kjole :)

  SvarSlet
 2. Wauw! Du så da skide godt ud!

  SvarSlet
 3. Ih hvor er du altså bare fin! :)

  SvarSlet
 4. Hvor ser du bare fin ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak ^-^ Jeg brugte også hele aftenen før på at vælge outfit, ha ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)