torsdag den 16. maj 2013

Glimmerben og tis


Tørklæde: Stylesnob. Galaxyjakke: Pull&Bear. Cardigan: Old Navy. Kjole: Target. Glimmerstrømpebukser: H&M. Sko: Nike Free.

I dag har været en rimelig lad dag, som jeg har tilbragt mest på langs, fordi jeg havde lidt ondt af mig selv. Altså fordi vejret ikke var godt, og jeg ikke gad kunne tage mig sammen til at træne efter ugers pause. Meget hårdt, jeg ved det. Efter en lur sidst på eftermiddagen tænkte jeg dog, at det skulle være løgn (altså ikke lige efter opvågningen, vel, der ville jeg hellere sove videre). Så jeg kom ud af slappe-af-tøjet og i glimmerstrømpebukser i stedet og håbede, at de kunne give mig lidt livsenergi og selvrespekt. Det hjalp. Glimmer hjælper altid. Jeg hev min bedre halvdel med ud på aftentur, hvor han fandt byens bedste sted at forevige aftenens outfit. Ahæm.

7 kommentarer:

 1. Jeg kan godt lide, at overskriften indeholder tis, og man kan se, du kan lugte tis på billedet, men ellers skriver du ikke noget om tis... :D

  SvarSlet
 2. Jo jo! "{...} hvor han fandt byens bedste sted at forevige aftenens outfit. Ahæm." Og til venstre i billedet ser man forbryderen (eller efterladenskaberne, i hvert fald), nemlig! Okay, det er nok mest angivet mellem linjerne, men på den anden side, så lugter det næsten altid af tis eller kloak i Barcelona ;)

  SvarSlet
 3. Hvor er din jakke fra? Den er rigtig fed :D

  SvarSlet
 4. Haha sorry, så lige du havde skrevet det med småt... Det så jeg ikke første gang! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæ hæ, godt du fandt det ;) Og tak, jeg er også hel vild med den, det var kærlighed ved første blik ;)

   Slet
 5. Åh, det der træning er svært at tage sig sammen til.!

  Du ser dejlig ud. Både strømpebukser og jakke er jeg vild med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, og jeg kan forestille mig hvor endnu sværere det må være med to små børn. Jeg har dog kun mig selv at skulle se til, så i dag lykkedes det rent faktisk. Wuhuu!

   Og tak! ^-^

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)