fredag den 5. juli 2013

Bye bye Barcelona


Så oprandt dagen, hvor det var tid til at sige farvel til Barcelona. Med 4*23 kg kufferter, 2*2,5 kg overtøj i poser og 2*10-11 kg håndbagage drog vi mod lufthavnen - med bus, ha, lidt af en udfordring, specielt med diverse strejkende kufferthjul, men vi klarede det, og vores økonomi var så stolt, så stolt. 98 cent pr. mand for lufthavnstransport, det er okay. Den helt store test kom dog ved indchekningen, da de fire kufferter blev smækket op på båndet. Kuffertvægten havde heldigvis fortalt sandheden, og GermanWings er sådan et rart selskab, der ikke går op i, hvis man lige har omkring ét kilos overvægt ;) Eller om ens håndbagage fylder/vejer meget lidt for meget, æhæ.
Nu er jeg helt hjemme og nyder stilheden. Ingen susende trafik, vilde sirener og anden storbylarm. Uanset hvor dejlig Barcelona også er, elsker jeg også Sønderborg. Hjem, kære hjem!

2 kommentarer:

 1. 23 kg i en kuffert, når man skal flytte er altså ingenting! :P lyder nok af meget, men de bliver hurtigt brugt!

  Håber i havde en god rejse hjem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, kufferterne bliver lynhurtigt fyldt, helt ærligt, altså :P Jeg er ellers i okay træning med at fylde dem godt op, men når vægten siger 23 kg er der ikke noget at gøre.

   Jo tak, det var langt, hårdt, vi stod en del i vejen, og jeg tabte min læbepomade og håndcreme ud af lommerne og ned på skinnerne i Neumünster, men vi klarede det, ha ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)