fredag den 12. juli 2013

Genbrugskærlighed


Noget af det første jeg gjorde i lørdags, da jeg var vågnet op efter den lange tur fredag og havde fået kufferterne mere eller mindre af vejen (...den ene står i pt. i tv-stuen, og den anden på mit værelse. Uudpakkede. Arbejder på det. Undskyld), var at sprinte til en af de lokale genbruge. Altså, fordi den næsten lå på omvejen ned til byen, hvor jeg skulle købe mælk og frugt til den ferieramte husholdning, selvfølgelig. Ikke fordi jeg ikke kunne holde mig væk ved tanken om alle de skatte, der bare ventede på mig. Jo jo, der er der også lidt genbrugsbutikker i Barcelona, dem havde jeg bare intet held med. Specielt, når jeg nu ikke manglede noget, ikke havde nogen penge eller plads i kufferten og tænkte på de lave priser i mine yndlingsprovinsgenbrugsbutikker. Men nu er vi forenede igen, og åh, den lykke! Selvfølgelig hapsede jeg en en smule. Nedenstående sko bl.a., der blev indkøbt til den nette sum af 19 kr., hvorefter de har fået en overhaling af glimmerfeen. Mere om det en anden gang - nu skal det handle om en noget så pæn kjole, jeg samlede op i går:Det mest perfekte småblomstrede mønster i den sødeste blå farve i rart og flatterende snit. Og lige i min størrelse. Den var lidt dyr-ish, sådan provinsgenbrugsbutikmæssigt, hvor fattigrotte-nærrigpinden mig sjældent smider mere end 30 kr. for en enkelt ting. Den her kostede svimlende 45 kr. Jeg er dog godt igang med at sælge min sjæl og ukrudtslugende evner for ussel mammon ved mine forældre, og jord under neglene kræver en form for belønning. Det blev den her. Og den er det hele værd.

PS. Hurra for sommervejr og bare ben hver dag!

8 kommentarer:

 1. Nøj hvor er den bare fin altså! Jeg er enig med dig i at den er al jorden under neglene værd ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Og ja man må jo yde, før man kan nyde, desværre ;)

   Slet
 2. Hvor er den altså bare fin - den minder lidt om én Ganni har lavet på et tidspunkt. :-) Elsker når man kan gøre sig gode genbrugsfund :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er sjovt du siger det, det tænkte jeg faktisk også selv :) Og ja, det er skønt!

   Slet
 3. Den er godt nok fin! og din blog med :) Jeg følger!
  Min kusine og jeg har lige startet en blog op sammen, og det ville betyde meget hvis du ville kigge forbi og evt. følge med? :)
  www.minuit.dk

  Knus Katrine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Og tak, det er jeg glad for :)
   Jeg kigger forbi :)

   Slet
 4. Sikke et kup - den er bare så retro-nice!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Det er lige præcis grunden til, at jeg går i genbrug (altså, bortset fra de rare priser ;) ) - dejlige retro-køb :)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)