tirsdag den 30. juli 2013

Famileudflugt

I morgen går turen til Legoland, og jeg glæder mig SÅ meget! Det ømme billede (se da bare lige de flotte shorts, jeg sporter!) er ikke fra sidste gang, vi var der, men det er efterhånden en del år siden alligevel. Dengang blev min søster væk fra mig os (jeg mener ikke, at det var ved vilje), så jeg satser på at holde lidt bedre sammen på familien i morgen. Og kan vi så lige prøve at overbevise alle børnefamilier og turister om, at parken er lukket i morgen, hva'? Vejret skulle ikke blive alt for godt, så det håber vi også tager brodden af de vilde besøgsmængder - men uanset, så har jeg trods alt været i DisneyWorld under spring break, jeg er hærdet! (...okay, jeg bliver stadig muggen over at skulle stå for længe i kø, men jeg har da prøvet lidt af hvert, ha.)

4 kommentarer:

 1. Åh Stine, jeg ELSKER at du vælger at finde et billede af dig fra 90'erne (formoder jeg) til dette indlæg! :) God tur!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæhæ, tak! Jeg syntes , det var så sødt - 90'er-kiksede og det hele ;) Og tak, det var en dejlig tur!

   Slet
 2. Har været i Legoland en gang - tror jeg var en 11-12 år, og blev lokket op i en forlystelse (af hvad jeg aldrig nogensinde ellers vover mig ud i) Dumt, dumt valg. Jeg var nemlig lige så fart-hadsk/højdeskræk/teknik-mistænksom, som jeg huskede det.
  Puha. Gør det aldrig igen! Men Lego-delen og alle de fine byggerier er SÅ søde :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh nej, det var ikke godt! Jeg er helt vild efter sådan noget, men min mave er desværre ikke altid enig, tsk. Men ja, der er også mange, mange fine ting at kigge på :D

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)